F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Wolff: Start utrke na medium gumama bi bio velika kocka

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toto Wolff kaže da bi strategija sa startom utrke na medium gumama bila velika strategija za njihove vozače Lewisa Hamiltona i Valtterija Bottasa.

Hamilton je nakon utrke komentirao da je htio zadržati vrijeme s medium gumama u Q2, ali je ekipa odlučila suprotno.

“Raspravljali smo o tome nakon kvalifikacija i očigledno je da je soft guma ispravna za start. Lewis se složio s tim.”

“Kad krenete na mediumu onda izgubite tri ili četiri metra u usporedbi s onima koji su na softu. Svi njegovi konkurenti su na softu pa ima smisla da ne ulazimo ni u kakav rizik.”

“Vidjeli ste da se u Q2 nitko nije kvalificirao na mediumu pa bi bio pravi deficit u prvih nekoliko krugova. To je bila jasna odluka.”

“Lewis ne voli biti na 2. mjestu i zato alternativna strategija ima smisla. On ne prihvaća da mora slijediti bolid.”

“Soft je bila ispravna odluka.”

S obzirom na to da nitko u petak nije imao nijedan krug na prva dva slobodna treninga – sutra nas očekuju zanimljive strateške permutacije. Max Verstappen se već danas na kvalifikacijama uspio približiti Mercedesima, a sutra u utrci se očekuje jednako hladno i oblačno vrijeme.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: Crash i Superhik.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3373 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Ayrton Senna LR7 Prikaži

  Ako Wolf tako kaže…  3

  0
 2. Sutra će Hamić da pobijedi, taman mu dali i drvene točkove. Botić malo zagrije atmosferu sa pole position, a ovaj je začini u utrci i tako u krug  4

  4
HrvatskiEnglish