F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Latifi i Albon kažnjeni s pet mjesta pomaka na gridu zbog promjene mjenjača

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nicholas Latifi i Alexander Albon startat će današnju utrku u Sočiju pet mjesta niže od onih na koje su se kvalificirali zbog promjene mjenjača.

Kako navodi FIA u svom izvještaju, obje momčadi su tražile od njih da naprave navedene promjene. Prema pravilima, mjenjač bi trebao biti korišten u šest uzastopnih utrka, a može se zamijeniti s novim samo ako vozač prethodnu utrku nije uspio završiti.

Nakon kazni, Albon će tako utrku startati s 15. pozicije, dok će Latifi, koji se kvalificirao 19., startati s posljednje pozicije.

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
305 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Mclaren raca Prikaži

    E sad ne znak kako će, nakon ove kazne, Latifi do bodova danas    7

    0