F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Promjene u F2: Alesi zamijenio Matsushitu u MP-u, Hughes stigao u HWA

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Čak dvije momčadi ući će u vikend Velike nagrade Rusije s jednim novim vozačem u postavi – Giuliano Alesi prešao je iz HWA Racelaba u MP Motorsport, dok je na njegovo mjesto stigao F3 vozač Jake Hughes.

Prema službenom priopćenju MP-a, pokretač vozačkih promjena bio je Nobuharu Matsushita koji je “odlučio potražiti nove izazove negdje drugdje”.

Iskusni Japanac doživio je vrhunac sezone pobjedom u ludoj glavnoj utrci u Španjolskoj, a nakon 18 utrka nalazi se na 12. mjestu ukupnog poretka. On i odlični debitant s dvije pobjede Felipe Drugovich doveli su MP do sedmog mjesta u poretku momčadi.

“Kada sam vidio priliku s Matsushitinim odlaskom, pomislio sam kako je to dobra prilika za Giuliana da završi godinu na dobar način, s momčadi koja se ove godine dokazala kao pobjednička i da se pokaže na mjestima bliže vrhu poretka”, rekao je Jean Alesi za Motorsport na pitanje o razlozima Giulianove promjene momčadi.

Na Alesijevo mjesto stigao je Jake Hughes, HWA-ov F3 vozač koji je uz dvije pobjede sezonu završio na sedmom mjestu.

26-godišnji Britanac pridružit će se iskusnom Artjomu Markelovu koji s Alesijem nije imao bajnu debitantsku sezonu momčadi HWA – bodove su osvojili samo triput i drže pretposljednje, deseto mjesto u poretku momčadi s 13 bodova.

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
702 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

    Prema službenom priopćenju MP-a, pokretač vozačkih promjena bio je Nobuharu Matsushita koji je “odlučio potražiti nove izazove negdje drugdje”.

    Gdje? …..u F1?


    0

    0