F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hulkenberg: Zatvoreni kokpiti bi mogli F1 učiniti neatraktivnom

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg ne bi htio da se u Formulu 1 uvedu zatvoreni kokpiti jer misli da bi to moglo utjecati na atraktivnost samog sporta. Nakon pogiblje Justina Wilsona u Indycar seriji, izgleda da je većini prekipjelo te se sada inzistira na uvođenju zatvorenih kokpita.

“Mislim da zatvoreni kokpiti nisu pravo rješenje. Naravno da postoje dobre strane toga, ali ja natjecanje Formule 1 vidim kao natjecanje otvorenih kokpita. Uostalom, svi koji smo u Formuli 1 znamo koji rizik ona nosi te smo svjesni toga. Opasnost je uvijek bila tu, to je DNK utrkivanja i Motorsporta. Mislim da ne bi bilo dobro učiniti sve previše klinički. Tada bi Formula 1 mogla izgubiti na atraktivnosti.”

S druge strane, Jenson Button je odjednom postao veliki zagovornik zatvorenih kokpita:

“Bio sam jedan od vozača koji je govorio da je ovo natjecanje otvorenih kokpita, ali mislim da je sada svima dosta. Ovakve stvari se ne smiju događati u današnje vrijeme. Nismo u 70-ima, valjda smo nešto naučili od tada.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Herr Hulkenberg ima prav. Bolid F1 mora da bude kabriolet bez blatobrana.


  0

  0
 2. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Neće naići na veliku podršku ostalih vozača, to je sigurno, ali dobro da je izrazio svoje mišljenje, a usput ga je i dobro obrazložio. Ja stajem na Nicinu stranu. Motorsport je svakako opasan i tu nema pomoći.


  0

  0