F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli izdao priopćenje o VN Belgije

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli

Pirelli je, kao što je bilo najavljeno, danas u Monzi izdao službeno priopćenje o incidentima povezanim s gumama tijekom vikenda u Belgiji.

“Gume korištene od strane različitih momčadi tijekom utrke su detaljno pregledane prerezivajući gume i nije pronađena niti jedna naznaka unutarnjeg oštećenja. Gume korištene od strane različitih momčadi tijekom utrke su testirane na opremi koja simulira njihovo stanje tijekom utrke, ponovo niti jedna naznaka unutarnjeg oštećenja nije pronađena.”

“Neobično velik broj oštećenih i posječenih guma prijavljen je tijekom vikenda u Belgiji od strane Pirellijevih inženjera, a jedna od tih posjekotina je evoluirala i prouzrokovala puknuće gume na bolidu Nice Rosberga.

Mikroskopskim pregledom je sprovedena istraga posjekotina i oštećenja na gumama korištenim od strane različitih momčadi tijekom utrke, rezultati su pokazali da je još jedna posjekotina evoluirala, ali nije prouzrokovala puknuće gume.

“Guma na Vettelovom bolidu u trenutku puknuća je imala još otprilike 30% preostalog sloja gume, zbog čega je guma postala jako osjetljiva i na najmanje krhotine i dijelove na stazi.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    više nije kriv ferrari s rizičnom taktikom. kakvog li iznenađenja. došlo im iz dupeta u glavu nakon 2 tjedna.


    0

    0