McLarenov dvojac spreman za nove kazne u Monzi

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 6 komentara

McLaren Honda

Nakon rekordnog zbira kaznenih pozicija na startu utrke u Belgiji, koji je za oba vozača McLaren-Honda iznosio 105, Fernando Alonso i Jenson Button su spremni za još jednu promjenu novih, poboljšanih Hondinih motora. Monza nije staza na kojoj se očekuju dobri rezultati od McLarena, te je momčad odlučila da priušti još dva svježa motora svojim vozačima pred, za njih jako važnu VN Singapura.

McLaren je donio ovu odluku iz taktičkih razloga, a ne zbog kvarova na motoru, kako bi povećao broj korištenih motora koje mogu iskoristiti i na sljedećoj utrci u Singapuru, na kojoj ne mogu priuštiti nikakve kazne. Alonso će se najvjerojatnije pomaknuti za 10 mjesta unazad na nedjeljnom startnom gridu, dok će Button dobiti kaznu od pet mjesta unazad.

McLarenovi vozači nisu jedini koji će pretrpjeti kazne ovaj vikend. Oba vozača Red Bulla i Carlos Sainz će dobiti nove Renaultove motore.


Odgovor

6 komentara

  1. F1zaljubljenik0211 Prikaži

    Kako se sudbina narugala Alonsu! Sve ove godine Ferrarijev bolid nije bio konkurentan i Fernando je bio u sredini poretka (osim 2010.) i točno te godine kad je odlučio promijeniti stvari i otići u McLaren, Ferrari postane drugi najbolji bolid na gridu i bolid s kojim bi se Alonso (po mom mišljenju) mogao boriti i za naslov, a on se muči u očajnom McLarenu. Žao mi je i njega i Buttona gledati kako se iz utrke u utrku koprcaju po zadnjim pozicijama kad znam koliko bi obojica mogla napraviti u boljoj momčadi.


    0
    0

    0
  2. Marros Prikaži

    Bilo kako bilo i koliko god bila ovo kaktastrofalna sezona za McLaren ipak su bodovno osvojili više nego što je osvojio Lotus prošle sezone.


    0
    0

    0
  3. Mclaren
    raca Prikaži

    Kakvu će samo psihološku prednost imati McLarenovi vozači slijedeće godine u odnosu na vozače drugih ekipa, već ove godine, naviknuti na kažnjavanje. Neprocijenjivo.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.