Hamilton se nada kako će se pojaviti „nešto pozitivno“ za Vettela u 2021.

Izdvojeno

Luka Jurić

Prije 4 godina 2 min 9 komentara

Lewis Hamilton tvrdi kako način na koji se Vettel ponaša uoči odlaska iz Ferrarija pokazuje snagu njegovog karaktera i kako se nada da će mu iskočiti „nešto zaista pozitivno“ za 2021.

Četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel napustit će Ferrari na kraju godine, nakon što je momčad odlučila ne produžiti mu ugovor nakon ove sezone.

Vettel trenutno nema mjesto u nekoj momčadi za iduću godinu, ali je poznato kako je u pregovorima s Racing Pointom za 2021., kad će momčad biti preimenovana u Aston Martin.

Lewis Hamilton pohvalio je Vettela za njegovu odlučnost usred problema koje ima s Ferrarijevim bolidom SF1000.

„Komentirao sam u prošlosti, ali vidio sam tešku utrku kakvu je imao [u Silverstoneu], i jedino što mogu je pokušati biti suosjećajan s pozicijom u kojoj se nalazi i pokušati razumjeti.

Jer to nikad ne može biti dobar osjećaj, da vam je rečeno da niste željeni u momčadi, pogotovo kad se priključite momčadi i uđete u momčad, date sve od sebe, date svoje srce.

Ali mislim da način na koji se on trudi i kako i dalje pokušava pomoći momčadi, mislim da to pokazuje njegov odličan karakter i predanost utrkivanju.

Nadam se da će se pojaviti nešto zaista pozitivno za njega u budućnosti.“

– Lewis Hamilton

Od potvrde o Vettelovu odlasku iz Ferrarija, tržište vozača se vrlo brzo mijenjalo pa je tako preostalo još malo slobodnih mjesta.

U slučaju da Vettel ostane bez mjesta u Aston Martinu, jedine realistične opcije bi mu predstavljali ili Haas ili Alfa Romeo ukoliko želi nastaviti voziti u F1.

Vettel također nije pokazao nikakve indikacije o tome da nastavi svoju karijeru u nekoj drugoj trkaćoj seriji, a ranije ovaj mjesec je izjavio kako nije „stvarno gledao ništa osim Formule 1, ili sofe ili kuhinjskog stola ili kauča“, tako da je i godina pauze opcija.


Odgovor

9 komentara

  1. Bmw
    dex_wpm Prikaži

    Nešto pozitivno, a da nije PCR test



    7
    7

    0
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Skandal:Hamilton zaželio Vettelu da bude pozitivan na Covid (FOTO)(VIDEO)



    9
    0

    9
  3. Ferrari
    jura718 Prikaži

    Vettel na biro, ima pravo naknade godinu dana sigurno. Do tada će nešto smisliti. Eto, ja i četverostruki svjetski prvak imamo nešto zajedničko hehe. Šalu na stranu, svi bi voljeli gledati Vettela iduće godine u novom izazovu, ali da se bori makar za podij. E sad koliko je to realno, ne znamo, jedina realna opcija je Aston Martin, ali ja nekako nisam baš uvjeren u to. Sve mi se čini da je to to od Vettela, a to je baš tužno. Ili da će eventualno uzeti godinu dana pauze, u što sumnjam. Znamo svi da je on obiteljski, povučeni tip. Jednom kad ode, taj se ne vraća. Voljeli ga, ili ne, svima će nedostajati ‘prst’ kad ostvari pole position/pobjedu.

    Du bist weltmeister!! https://youtu.be/pBAniDLj5Uw ?



    17
    16

    1
  4. OnlyAlonso Prikaži

    Ufff…sta rec,nisam fan S.V.ali da odi misljenja sam da to nije dobro za sport,ali F1 je kurva pa se ne cudim da nebude sljedece godine na gridu,ista stvar sa mojim najdrazim vozacem Fernandom Alonsom,ali hvala bogu pa ga mogu gledat jos dvije sezone ?



    6
    4

    2
  5. Juan Manuel Fangio
    veki66 Donator Prikaži

    nisam nikad bio Sebov navijac,ali tuzno ga je gledat ovako,a pogotovo je zalosno gledat a i sramotno ovo ponasnje Ferraria prema njemu…nadam se da ce upast u Aston Martin… :-)



    14
    14

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.