Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Hamilton: Wolffova budućnost neće utjecati na moje odluke

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton: Wolffova budućnost neće utjecati na moje odluke

Ante Vetma

Lewis Hamilton kaže da mogući odlazak Tota Wolffa iz Mercedesa neće utjecati na njegove odluke o budućnosti.

Wolffov ugovor s Mercedesom je pri kraju i trenutno je u pregovorima s čelnikom Daimlera Olom Kalleniusom oko toga hoće li biti član ekipe i u budućnost i kako će njegova uloga izgledati.

Hamiltonov ugovor također je došao kraju i vjeruje se da je pitanje potpisa samo formalnost.

“Morate znati da u ovoj ekipi ima jako puno ljudi, gotovo 2000, ili nešto slično. Ne svodi se sve na jednu osobu, jednog individualca. Prema tome, rekao bih da ne ovisi o tome hoću li ostati ili ne.”

“Bio sam dio ove ekipe dok je rasla i rastao sam zajedno s njom. Jaki smo kao momčad i ne radi se o jednom individualcu.”

Hamilton kaže da Wolff ima pravo razmotriti svoje opcije:

“Mislim da svatko mora učiniti ono što je najbolje za njega, za njegovu karijeru i sreću na kraju krajeva.”

“Mislim da je to pametan potez. Svatko mora sjesti, pričekati malo i razmisliti što žele za budućnost. Razmisliti odgovara li im ova situacija, kako za njih tako i za obitelj i buduće snove. Toliko toga smo ostvarili zajedno u ovom periodu.”

“Nadam se da će ostati jer je zabavno raditi s njim. Zabavno je pregovarati s njim i zabavljamo se s dobrim i lošim trenucima. Zaista sam zahvalan Totu i apsolutno podržavam što god odluči napraviti.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3552 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Zvuči kao oproštajni govor  7

  1
 2. Prenio je sve u Aston… sad polako pokupiti krpice i nastaviti mlatiti još masniju lovu… kao da se “školovao” negdje u nas.
  EDIT: ono tipa dođeš zadnji dan na posao sa eksternim hardom.  12

  0