Sean Gelael propustit će sprint utrku u Barceloni

Formula 2

Luka Kolak

Prije 4 godina 2 min 1 komentara

Sean Gelael će ipak morati propustiti današnju sprint utrku, nakon što je utvrđeno kako ima slomljen kralježak nakon jakog udarca u pasicu.

Sinoć su dolazile neslužbene informacije, te je rečeno kako će u nedjelju ujutro biti objavljena službena vijest o stanju.

Indonežanin je u stao u zadnjem krugu kaotične glavne utrke te je FIA poslije potvrdila kako je medicinsko osoblje trebalo izvaditi vozača iz bolida. Vozačev otac je nakon toga na društvenim mrežama rekao kako mu sin ima slomljen kralježak te da ga očekuje oporavak od dva tjedna.

Gelael se poslije javio i preko svog Instagram profila te potvrdio kako ima slomljen kralježak, no da se osjeća dobro i zahvalio se svima na podršci.

“Nakon jučerašnjih pretraga, utvrđen je mali prijelom kralježaka. Otpušten je prošle noći iz bolnice te se očekuje kako će se potpuno oporaviti.”

“Međutim, radi mjera opreza, od strane medicinskog delegata ocijenjeno je kako nije spreman da sudjeluje u današnjoj utrci.”

FIA

Danas ćemo tako imati 21 bolid na gridu, a s obzirom na procjene oko oporavka, DAMS će vrlo vjerojatno morati potražiti zamjenu za Gelaela za utrku u Belgiji.


Odgovor

1 komentar

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Ajd, hvala Bogu da je OK. :thumbs:

    Nakon prvih vijesti, činilo se puno ozbiljnije…..



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.