Sainzu nova šasija za Španjolsku

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sainzu nova šasija za Španjolsku

Luka Kolak

McLaren je odlučio dati Carlosu Sainzu novu šasiju u pokušaju da da riješe problem s hlađenjem, koji je Španjolac imao u Britaniji.

Sainz se mučio s pregrijavanjem na VN 70. obljetnice te je zbog toga momčad morala osigurati dodatno hlađenje, što je na kraju rezultiralo kompromisom oko aerodinamike te ispadanjem u Q2.

U četvrtak je Španjolac rekao kako postoji još pitanja oko izvora problema, a danas je šef momčadi, Andreas Seidl, potvrdio kako je momčad osigurala novu šasiju.

“Napravili smo razne promjene na bolidu kako bi razumijeli ili isključili temperaturnu razliku koju smo imali na Silverstoneu.”

“Promijenili smo nekoliko komponenti, uključujući i školjku jer su kanali za radijatore spojeni s njom.”

“Uobičajno je da mijenjamo školjke tijekom godine, kako bi ravnomjerno rasporedili kilometražu te napravili sitne popravke, te smo promjenu planirali napraviti idući tjedan u Belgiji.”

“No, temperaturne promjene su nas natjerale da to napravimo utrku ranije, a naposljetku, otvori radijatora su dio školjke, što bi moglo biti jedan od problema.”

“Moramo danas vidjeti na treninzima ako možemo shvatiti gdje leži problem. Također je bitno za naglasiti kako, po pitanju čistih performansi, to ne pravi veliku razliku.”

“Moramo otkriti u čemu je problem kako bi u budućnosti to mogli izbjeći.”

Andreas Seidl, šef momčadi McLarena

No, po izjavi Španjolca nakon treninga, momčad nije riješila problem s hlađenjem te nastavljaju s traganjem problema.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9379 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Kolak
Pulsmedia autor
334 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Monisha Kaltenborn monkeyseat Prikaži

  Pripreme za Pellati, a Carlito?  3

  0
 2. Mclaren raca Prikaži

  Mislim da je to sve od McLarena za ovu sezonu  5

  0