Williams potpisao sponzorski ugovor s Umbrom

Izdvojeno

Ante Maras

Prije 4 godina 2 min 3 komentara

Uoči VN 70. obljetnice Formule 1, Williams je objavio početak višegodišnje suradnje s britanskim proizvođačem sportske opreme Umbro koji će od 2021. godine proizvoditi službenu odjeću za Williams. Inače, Umbro je već prije surađivao s Williamsom 1987. godine.

“Oduševljeni smo što možemo primiti Umbro u Williamsovu obitelj. Dugo je prošlo od naše suradnje 1987. godine, ali u to vrijeme Umbro su se etablirali kao svjetski priznat brend u sportu.”

“I Williams i Umbro imaju bogatu povijest i ponosno stoje kao kultni britanski brandovi koji dijele isti borbeni duh, a ja sam uzbuđen zbog mogućnosti koje ovo novo partnerstvo donosi,” kaže Tim Hunt, šef marketinškog odjela Williamsa.

Sam Lucas, šef odjela za sportska sponzorstva Umbra navodi:

“Izuzetno smo uzbuđeni što smo ponovno u partnerstvu s Williams Racingom. Zahtjevi Formule 1 nadilaze bolide na stazi, a performanse su im u središtu svega. Kao marka, Umbro se ponosi proizvodnjom najboljeg kompleta za potrebe elitnog sporta. S našim iskustvom u ovom području, mi smo uzbuđeni što to možemo prenijeti na Williams Racing i igrati ulogu u potrazi za uspjehom.”

U sklopu najave novog partnerstva, logo Umbra će se nalaziti sa strane prednjega krila bolida Williamsa na Velikoj Nagradi 70 godina Formule 1 koja se održava ovaj vikend u Silvestoneu.


Odgovor

3 komentara

  1. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Probajte ko Hajduk prodavat japanke i jogurte :-)
    Živim za dan kada će ponovno u vrhu bit Ferrari, McLaren i Williams. Bez uvrede ostalim timovima, meni su upravo ova tri sinonim za F1.



    14
    14

    0
  2. Pirelli Hypersoft
    resiver11 Prikaži

    odlicno…drago mi je radi williamsa



    2
    2

    0
  3. Fernando Alonso
    Lovro Andraka urednik Prikaži

    Noćas sam sanjao da su promijenili ime za iduću sezonu, nadam se da to bila samo najava za ovu objavu, a ne nešto više :mrgreen:


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.