Racing Point opovrgnuo nagađanja o 31.7. kao datumu odluke za vozača

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 3 komentara

Proteklih nekoliko tjedana u medijima se često moglo pročitati kako Racing Point ima vremena do 31.7. odlučiti o tome hoće li zadržati Sergija Pereza za iduću godinu. Nije tajna da pregovaraju sa Sebastianom Vettelom, ali šef ekipe je sad potvrdio da je taj datum čista izmišljotina.

“Inače ne volimo komentirati sadržaje ugovora, ali iskoristit ću ovu priliku i reći vam da taj datum nije točan. To nije istina.”

– Otmar Szafnauer

Perez i Racing Point ponavljaju da imaju valjani ugovor do 2021. godine što je vjerojatno istina, ali ni jedna ni druga strana ne komentira kakve su mogućnosti otkazivanja ili otkupa tog ugovora. Perez je potvrdio da ta mogućnost postoji, te da je vezana za sponzorske obaveze.

Sebastian Vettel također ne daje nikakve nove informacije i kaže da ćemo morati još malo pričekati. Naravno, u zraku visi odluka o legalnosti bolida Racing Pointa, ali i o vozačkoj postavi Red Bulla u kojem Alexander Albon ne radi previše usluga samom sebi partijama ove godine.

“Vjerojatno je u redu reći da trebate biti malo strpljivi i pričekati. Moglo bi se raditi o par tjedana, a moglo bi biti i malo više. Vrijeme će pokazati.”

– Sebastian Vettel

“Ništa se nije promijenilo od prošlog puta kad ste me to pitali prije tri tjedna ili prije tri utrke. Ne žurim se. Želim biti siguran da donosim pravu odluku za sebe, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.”


Odgovor

3 komentara

  1. Rover
    zjurina Prikaži

    Ova ugovaranja i po godinu dana unaprijed, dakle ne samo što se Seba tiće nego opčenito je jedno veliko sranje i to bi trebalo definitivno ukinuti i jednostavno strogo zabraniti.



    1
    1

    0
  2. Williams
    Montoya Prikaži

    Draže su mi bile one stare kombinacije kad se od Monze nadalje raspravljalo o prelascima.



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.