Grosjean: Lotus bi trebao biti još bolji u Monzi

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 1 min 2 komentara

Romain Grosjean, Lotus

Romain Grosjean, Lotus

Romain Grosjean napominje da bi Monza trebala biti staza koja će još više odgovarati Lotusu nego Spa-Francorchamps gdje je prošlog vikenda osvojio prvo pobjedničko postolje ove sezone.

“Na papiru je Monza bolja staza za nas nego Spa. Naravno, ne znamo koliko će rivali biti brzi, ali sigurno ću ciljati na najbolji mogući rezultat – kao što to uvijek i radim,” izjavio je Grosjean.

On je na prošloj utrci naslijedio treću poziciju nakon eksplozije Pirellijeve gume na bolidu Sebastiana Vettela. Ipak, Francuz vjeruje da je mogao obaviti pretjecanje i da je guma na Ferrariju izdržala:

“Približavao sam mu se jako brzo i učinio bih sve da ga prođem,” kaže Grosjean. “On je težak protivnik, ali bio sam vrlo odlučan u tom trenutku.”

“Šteta zbog problema s gumom jer sam se zaista radovao borbi za tu treću poziciju i uvjeren sam da bi ju i tako osvojio.”


Odgovor

2 komentara

  1. Lewis Hamilton 44
    rizla Prikaži

    Nadam se.. Kad bi bili kandidati za pobjedu ili postolje, to bi bilo super!


    0
    0

    0
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Da si ti njega mogao preteći odradio bi to koji krug ranije, a ne baš u predzadnjem ili zadnjem krugu. Kad mu se približio obojica su držali 1:55 i nešto, konstantno, tako da, ……, čisto sumnjam.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.