Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Giovinazziju kazna zbog promjene mjenjača

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Giovinazziju kazna zbog promjene mjenjača

Luka Kolak

Antonio Giovianzzi, zbog promjene mjenjača nakon kvalifikacija, dobio je kaznu od pet mjesta pomaka na gridu, no, kako je ostvario pretposljednje vrijeme kvalifikacija, a posljednji Romain Grosjean nije niti odradio mjereni krug, Talijan će startati na istoj poziciji.

Talijan je svoje kvalifikacije završio u prvoj rundi kada je izletio sa staze u posljednjem zavoju te dodirnuo zid što je izazvalo mala oštećenja određenih dijelova na bolidu.

Tako se pridužio Norrisu i Leclercu, koji je kažnjen nakon kvalifikacija te će startati utrku s 14. pozicije.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Mr.Spaceguy
Senna66

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
315 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj