Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Ricciardo ne zna što je točno izazvalo veliki sudar na treningu [video]

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo ne zna što je točno izazvalo veliki sudar na treningu [video]

Lovro Andraka

Daniel Ricciardo završio je današnji dan ranije od planiranog nakon velikog sudara na samom početku drugog slobodnog treninga.

Ricciardo je izgubio kontrolu nad stražnjim krajem bolida u zavoju 9 i snažno udario u barijere. Bolid je pretrpio značajnu štetu, a i Australac je šepajući napustio mjesto nesreće.

Liječnički pregled pokazao je da nema značajnijih ozljeda, već je samo natučeno koljeno.

“Udario sam koljenom u šipku upravljača, stoga sam samo malo natučen. Provjerili su i doslovno su samo modrice. Sve je u redu, ja sam dobro, ali bolid je bio prilično razbijen.”

Podaci nisu pokazali nikakav kvar na bolidu, stoga je jedini mogući uzrok ili “pomagač” pri iznenadnom gubitku kontrole kojeg su pronašli u Renaultu nagli nalet vjetra.

“Pokušao sam shvatiti što je pošlo po krivu. To je jedan od onih [sudara] koji se dogode tako brzo.”

“Skrenuo sam i taman kad sam skrenuo bilo je malo vjetra s leđa koji mi je možda malo pomogao u gubljenju stražnjeg kraja.”

“Ništa na bolidu nije otkazalo, stoga očito ovo ide na mene. Srećom, ne radim takve stvari prečesto, no danas jesam, stoga isprike dečkima.”

Ricciardo je na drugom treningu ostao bez vremena, stoga će u onom najgorem slučaju s otkazivanjem sve subotnje akcije i neodržavanjem naknadnih kvalifikacija u nedjelju startati sa samog začelja.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Mr.Spaceguy
Senna66

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
782 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj