Leclerc: Ferrari će se mučiti više nego 2019.

Izdvojeno

Luka Kolak

Prije 4 godina 2 min 11 komentara

Charles Leclerc je na konferenciji za novinare rekao kako je 99% siguran da će Ferrari imati težu sezonu nego onu što je bila prošle godine.

Nakon predsezonskih testiranja, šef momčadi Mattia Binotto je izjavio kako se Ferrari ne nalazi u previše bajnoj situaciji te da će imati poteškoća tijekom sezone. Isto tako, krenule su priče kako Tifosi planiraju na VN Mađarske donijeti potpuno novi bolid kako bi nadoknadili zaostatak za Mercedesom i Red Bullom.

No, to čekanje bi moglo dati dovoljno vremena navedenim konkurentima da se odvoje te tako zatvore put momčadi iz Maranella da se uopće upusti u ozbiljniju borbu za titulu.

“Mišljenja sam kako je vrlo izazovna sezona ispred nas.”

“I dalje postoje upitnici, no, moramo pričekati kvalifikacije da bismo bili sigurni što reći, iako smo sigurni da ćemo se mučiti više nego prošle godine.”

Leclerc je isto tako rekao kako odluka da se preispita bolid došla tijekom perioda kada je tvornica bila zatvorena zbog pandemije koronavirusa, kada je momčad imala više vremena da proanalizira podatke s testiranja.

“Nakon testiranja, više – manje smo znali da nismo tamo gdje želimo biti, pogotovo po pitanju kvalifikacija.”

“I onda je došla cijela ova situacija s koronavirusom. sve se zatvorilo.”

“Nakon što se sve ponovno otvorilo, analizirali smo podatke u malo vremena koje smo imali te smo odlučili napraviti korak unazad kako bi razumijeli odakle dolazi problem te da ga pokušamo riješiti.”

Charles Leclerc

Sebastian Vettel je također ponovio zabrinutost za tijek sezone, no isto tako je rekao da će vrijeme pokazati gdje se momčad trenutno nalazi.


Odgovor

11 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Da pogodim, sada će nakon Vettela Leclerc biti dežurni krivac. Eh moj Ferrari…dokle više?



    11
    11

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Tesko da moze gore od 2012. i 1,5 sekundi zaostatka za pole positionom. U najgorem slucaju Ferrari ce imati 3. najbrzi bolid. Daleko su ova nova vremena od 2012., ali nikad ne recite nikad. Imaju dva top vozaca i jednu od najcudnijih sezona ikada. Treba gledati malo i s ove strane ?



    7
    6

    1
  3. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Ima vremena, još je mlada ekipa i ima još 8 utrka do kraja sezone.



    4
    4

    0
  4. Rolex
    nebum kopiral Prikaži

    dakle…i malac koji nema veze sa šrafima kuži da je “filozofija” karen/tumpleka jednaka samoocjenjivanju najglupljih uključenih u ovaj sport u ovom trenutku a i izvan njega…..kad se netko skriva iza pojma “filozofija”, to podrazumijeva da je apsolutni lajbek i luzer, ali to prikriva velikim riječima da bi se unaprijed isključilo daljnje propitivanje.
    Ferrariju treba Briattore, a ne “get woke go broke” apsolutno beskorisni krelci kao sadašnji “šefek”



    3
    1

    2
  5. Ferrari
    miki the pirate Donator Prikaži

    Jako se nadam da kopiraju Wolfovu pilu naopako…ali sve više imam osjećaj da nisu shvatili taj termin.



    12
    12

    0
  6. Tricolore Gorila
    NoBreaks Prikaži

    iako mi je Leclerc hype, svidio mi se u virtualnim utrkama ali i tamo je pokazivao nesportsku opakost (protiv čega baš i nisam, jer su svi prvaci bili prgavi i obijesni) stvarno bi mi se digao u očima kad bi uspio izgurati Binotta iz Ferrarija pa makar i sam dobio prijevremeni raskid ugovora. Mali je opaki laktaroš



    5
    5

    0
  7. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Nevjerovatno zvuči podatak da je i McLaren kakav je zadnjih godina pokisao i potonuo ali ipak u uzlaznoj formi,ipak 2008.bio prvak sa Ham a Fer 2007.sa Kimijem..A talijani ipak pri vrhu stalno ali ne i na vrhu..Frustrirajuče za navijače tolke godine nadat se i onda na startu nove sezone ovako neš pročitat..



    2
    2

    0
  8. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    CL i ekipa oko njega dobili su što su htjeli, ne bi trebao biti tako depresivan, ne bi škodilo malo vedra duha, poticaja i sličnog, sada je on novi vođa…. ili je malo zelen za to?



    1
    0

    1
  9. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Ono kad sezona nije ni krenula a vec znaju da ce biti losiji nego lani. Gdje su one godine kad se odnos snaga mjenjao svakih par utrka. Danas u F1 trebamo cekati 5 godina na zanimljivu sezonu i ocito je moze spasiti jedino rb ako bude konkurentan mercedesu.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.