Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Mercedes donosi novi motor u Austriju nakon popravka problema s pouzdanošću

Luka Jurić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes donosi novi motor u Austriju nakon popravka problema s pouzdanošću

Luka Jurić

Mercedes i njihove mušterije Racing Point i Williams koristit će novu verziju motora u Austriji, nakon što su napravili određene popravke vezane za pouzdanost motora.

Nakon otkazanja VN Australije u ožujku, F1 sezona će napokon krenuti s dvije utrke za redom na Red Bull Ringu s početkom ovog vikenda.

Mercedesova tvornica u Brixworthu je već bila napravila neke preinake između predsezonskih testiranja u Barceloni i originalne prve utrke sezone, a i još ih je uslijedilo, unatoč restrikcijama dozvoljenog vremena zbog pauziranja sezone.

Odjeli za motore su bili na službenoj zabrani rada po prvi put od ožujka do svibnja, koju je donijelo FIA-ino Svjetsko motosport vijeće.

Pouzdanost motora je bila Ahilova peta za Mercedes tijekom testiranja u Barceloni u veljači, kad su i Mercedes i Williams morali obaviti neplanirane preinake.

Na prvom testiranju, radilo se o problemima s hlađenjem MGU-H jedinice, što je bilo popravljeno za drugi tjedan testiranja. Međutim, na drugom testiranju su imali dva kvara ležajeva – problem koji su riješili prije Australije.

Motori koji su se nalazili u bolidima u Melbourneu nisu bili službeno korišteni jer bolidi nisu napustili pitlane, stoga, broj dopuštenih pogonskih jedinica počinje od nule u Austriji.

„Imamo  različitu specifikaciju od one u Melbourneu jer smo napravili nekoliko poboljšanja vezanih za pouzdanost od tada.

Ona su produkt vremena tijekom kojeg smo mogli raditi od Melbournea, ne računajući zabranu rada, i nadamo se da će nam koristiti uoči ove početne faze sezone.“

– Mercedesov glasnogovornik

Mercedes je također predstavio i nova crna trkaća odijela koja će Lewis Hamilton i Valtteri Bottas nositi kako bi odijela odgovarala novoj Mercedesovoj livreji.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Sarma

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Luka Jurić
Pulsmedia autor
164 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  A baš sam bio zabrinut da će Mercedesova pouzdanost pokvariti sezonu  4

  0
 2. Mclaren AlkY Donator Prikaži

  A jeli Renault donosi novi PU ?
  Svi donose , samo za njih jos nisam cuo.  2

  0
 3. Ferrari jura718 Prikaži

  Oh shit, here we go again.
  Merc P1-P2, sexy lap.
  My tires are gone, next lap-fastest lap.  1

  1