Izdvojeno

Netflixove kamere pratit će McLaren i Red Bull na VN Austrije

Piše: Luka Jurić

Prije 2 godina, 1 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Netflixove snimateljske ekipe pridružit će se McLarenu i Red Bullu na ovotjednoj VN Austrije.

Prva utrka sezone 2020. vozit će se iza zatvorenih vrata sa strogim ograničenjima broja zaposlenika koji mogu prisustvovati utrci. Međutim, pronađen je prostor kod ovih dviju momčadi da ugoste male ekipe koje će snimati treću sezonu popularne Netflixove serije Drive to Survive.

Kako bi se ograničio rizik izlaganja COVID-19 koronavirusu, momčadi su limitirane na maksimalno 80 zaposlenika. Također, momčadi će raditi unutar svojih vlastitih „balona“, izbjegavajući kontakt sa zaposlenicima drugih momčadi. Netflixove ekipe koje će pratiti McLaren i Red Bull se računaju kao dio njihovih momčadi te će ostati unutar njihovih „balona“.

Dvočlana ekipa će snimati McLaren, dok će se treći Netflixov snimatelj pridružiti Red Bullu tijekom njihove domaće utrke. Neke, ali ne i sve, druge momčadi su u potpunosti iskoristili svoj limit od 80 zaposlenika na utrci.

Netflix je također snimao za nadolazeću sezonu serije i za vrijeme pauze od utrkivanja. Williamsov vozač George Russell spomenuo je tijekom jednog prijenosa na društvenim mrežama kako je snimao materijale za njih tijekom virtualnih utrka.

Smanjen je također i broj televizijskih kuća koje će prisustvovati prvoj utrci sezone. Mnoge televizijske kuće odabrale su ne putovati u Austriju te će pokriti prijenos iz svojih država. Tim za prijenos utrka Formule 1 će prenositi utrku uživo sa staze, kao i obično.

Komentiraj

1 komentar

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Pozdravljam!! Ugodno iznenađenje su ove serije Drive to survive,i super je da se iz drugog puno bližeg kuta može vidjet inside F1!!    4

    0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj košta, vrijeme košta, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez pomoći naših čitatelja - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Kolumne

Starački domovi F1 vozača: TV lica

Oktanski koktel // Ante Maras

Dolazimo do kraja našeg serijala o putevima kojima krenu F1 vozači nakon što napuste kraljicu motorsporta Za razliku od prijašnjih dijelova, u ovom ćemo se dotaknuti onih vozača koji su upravljač bolida zamijenili mikrofonom i slušalicama te postali komentatori i stručni analitičari TV kuća po pitanju Formule 1 Dobitna kombinacija za obje strane: televizijske kuće dobivaju vrhunske stručnjake koji svojim analizama i znanjem...

Što sve vozač vidi na ekranu volana

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Na primjeru Charlesa Leclerca i njegovog Ferrarija možemo jasno očitati što vozač vidi na ekranu svog volana Primjer ekrana na F1 volanu 1) Prethodni krug U gornjem lijevom kutu vidi se vrijeme posljednjeg odvoženog kruga, u ovom slučaju je iznad dvije minute jer se radilo o izlaznom krugu u kvalifikacijama 2) Broj okretaja Nova generacija bolida Formule 1 ne postiže više od 15 tisuća okretaja u minuti, ali samo...

Pogled u budućnost – 1. dio: Mercedes i Red Bull

Lociranje // Lovro Andraka

Iako više od polovice trenutnih vozača u Formuli 1 nije niti će tako skoro zagaziti u tridesete godine života, momčadi uvelike razmišljaju o mladim vozačima koji se tek razvijaju i probijaju kroz juniorske kategorije Ne samo da razmišljaju o njima, već ih imaju pod ugovorima i podupiru njihove karijere Razvijanje vlastitih mladih vozača u sklopu juniorskih akademija postalo je standard u suvremenoj F1 i zato danas gotovo sve...

Još kolumni