Netflixove kamere pratit će McLaren i Red Bull na VN Austrije

Izdvojeno

Luka Jurić

Prije 4 godina 2 min 1 komentara

Netflixove snimateljske ekipe pridružit će se McLarenu i Red Bullu na ovotjednoj VN Austrije.

Prva utrka sezone 2020. vozit će se iza zatvorenih vrata sa strogim ograničenjima broja zaposlenika koji mogu prisustvovati utrci. Međutim, pronađen je prostor kod ovih dviju momčadi da ugoste male ekipe koje će snimati treću sezonu popularne Netflixove serije Drive to Survive.

Kako bi se ograničio rizik izlaganja COVID-19 koronavirusu, momčadi su limitirane na maksimalno 80 zaposlenika. Također, momčadi će raditi unutar svojih vlastitih „balona“, izbjegavajući kontakt sa zaposlenicima drugih momčadi. Netflixove ekipe koje će pratiti McLaren i Red Bull se računaju kao dio njihovih momčadi te će ostati unutar njihovih „balona“.

Dvočlana ekipa će snimati McLaren, dok će se treći Netflixov snimatelj pridružiti Red Bullu tijekom njihove domaće utrke. Neke, ali ne i sve, druge momčadi su u potpunosti iskoristili svoj limit od 80 zaposlenika na utrci.

Netflix je također snimao za nadolazeću sezonu serije i za vrijeme pauze od utrkivanja. Williamsov vozač George Russell spomenuo je tijekom jednog prijenosa na društvenim mrežama kako je snimao materijale za njih tijekom virtualnih utrka.

Smanjen je također i broj televizijskih kuća koje će prisustvovati prvoj utrci sezone. Mnoge televizijske kuće odabrale su ne putovati u Austriju te će pokriti prijenos iz svojih država. Tim za prijenos utrka Formule 1 će prenositi utrku uživo sa staze, kao i obično.


Odgovor

1 komentar

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Pozdravljam!! Ugodno iznenađenje su ove serije Drive to survive,i super je da se iz drugog puno bližeg kuta može vidjet inside F1!!



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.