Nakon 7 mjeseci – F1 se sutra vraća na stazu! F1 TV nudi popust od 25%

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 13 komentara

Sedam mjeseci nakon posljednje GP utrke – Formula 1 se napokon vraća, i to u ekstremno intenzivnom tempu (F1 kalendar 2020). Kako bi olakšali pristup i približili akciju onima koji nemaju prijenos na televizijskim kanalima – F1 je odlučila svim novim pretplatnicima ponuditi novi popust.

Svi koji žele popratiti live timing, popratnu emisiju 45 minuta prije početka utrke i 30 minuta nakon završetka, sve treninge, kvalifikacije i utrku – sad to mogu učiniti uz kupon BACK25 i iznos od 48,75 EUR, odnosno 370 HRK.

Prvi slobodni trening na rasporedu je sutra u 11 sati, a očekuje se kišno vrijeme. Drugi trening vozit će se u 15 sati. U subotu je treći trening u 12, kvalifikacije u 15, a u nedjelju utrka u 15 sati i 10 minuta. Svi korisnici Android uređaja podsjetnike za početak GP događaja mogu dobiti notifikacijom kroz našu besplatnu aplikaciju.


Odgovor

13 komentara

  1. Ferrari
    goran181 Donator Prikaži

    Samo feedback da kod BACK25 ne radi uopce… baca gresku “Voucher code is not applicable”


    0
    0

    0
  2. Niki Lauda
    Vordas Pretplatnik Prikaži

    Meni daje 64,99 eur sa 25%


    0
    0

    0
  3. Pirelli Hypersoft
    Einspritz7 Prikaži

    Ma , IPTV majka !


    0
    0

    0
  4. Pirelli Hypersoft
    Einspritz7 Prikaži

    Evo svi mi napokon dočekali početak , ali ima jedna stvar koja mi baš nije jasna : kako to da nije , prije nego li započne sezona , određeno točno koliko utrka će biti ? Nije li osnova , bit , svakog sporta , natjecanja , da su unaprijed poznata pravila i uvjeti pod kojima se natječe. ? Ovako mi to djeluje malo nepravedno , rekao bih čak i neregularno .



    1
    1

    0
    • Blue Flag
      Tow Pie Pie Prikaži

      Vjerovatno jer je ovo zeznuta godina u smislu da se ništa ne može dugoročno planirati i da se ide iz mjeseca u mjesec (iz tjedna u tjedan) s obzirom na globalnu svjetsku situaciju, nitko ne može garantirati natjecanje na raznim kontinentima do kraja godine kada se nezna kako će se situacija sa Covidom razvijati….jednistavno s*ebana je godina tako i sva planiranja…ni ja nisam mislio da ću ostati bez posla pa jesam.


      0
      0

      0
      • Pirelli Hypersoft
        Einspritz7 Prikaži

        Ma razumijem da je zbog virusa i da je situacija ove godine teška u F1 , ali i općenito u sportu i općenito u životu . Ali ipak se radi o osnovnim stvarima , a mislim da se moglo sve bolje riješiti .
        Npr. da su stavili fiksni i konačni broj utrka odmah , unaprijed poznat , pa makar par utrka manje bude , a onda nekoliko staza/utrka u rezervi ako nešto bude otkazano , ako treba i 10 ,15 u rezervi . A sad je i lakše organizatorima pripremiti sve za utrku kad nema gledatelja.
        Ovako doslovce nitko ne zna koliko će biti utrka , može biti samo 8 , a može ih biti i 18 . I ova situacija širom otvara vrata za manipulaciju .
        Zamislimo da do kraja srpnja donesu i ostatak kalendara (većinu ili konačni ) , predzadnju utrku netko osigura naslov , a onda oni kažu da će biti još 3 utrke . Pa onda ispadne da taj vozač automatski zapravo nema osiguran naslov. I ko za vraga , u te dodatne 3 utrke netko drugi osvoji naslov …


        0
        0

        0
      • Pirelli Hypersoft
        Einspritz7 Prikaži

        I da , još važnije , nadam se da ćeš pronaći posao , jednako dobar ili još bolji?!


        0
        0

        0
  5. jaZey Prikaži

    Jel radi F1TV app na 4k firesticku, nigdje ne mogu pronaci da sljaka


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.