Red Bull: Ovako spremni nismo bili od 2013. godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 8 komentara

Christian Horner kaže da je Red Bull nestrpljiv da sezona napokon krene, te da ovako dobro pripremljeni nisu bili još od 2013. godine kad je njegova ekipa osvojila posljednji naslov.

Prve dvije utrke F1 će odraditi na Red Bullovoj domaćoj stazi gdje su trijumfirali 2018. i 2019. godine, a Mercedes se borio s pouzdanošću i brzinom bolida.

Na predsezonskim testiranjima su izgledali dobro, a odradili su domaću zadaću i tijekom ove proširene pauze.

“Bit će ovo intenzivna i uzbudljiva godina. Utrke će nam samo dolaziti. Imam osjećaj da ovako spremni nismo bili vjerojatno još od 2013. godine.”

“Ovo je bila naša najbolja pauza od početka hibridne ere. U drugoj godini suradnje s Hondom sad bolje surađujemo, oni su dio ekipe. Uzbuđeni smo i zaista jedva čekamo utrkivanje.”

Horner je pojasnio zašto su u Silverstoneu testirali bez Maxa Verstappena:

“Za nas je to bilo korisno kako bismo navježbali sigurnosne procedure i slične stvari. Bilo je dobro opet trenirati neke osnove samo kako bismo uklonili sitne smetnje i probleme. Također, bilo je korisno za Alexa. On je u drugoj godini utrkivanja u Formuli 1 i koristi mu odraditi još 100 kilometara.”

“Odlučili smo već prije nekog vremena da nema smisla provlačiti Maxa kroz karantenu da bi odradio 50 kilometara. To je manje od par krugova u Austriji, nema smisla.”

“Prema tome, da, bilo je to korisno. Lijepo je vidjeti bolid ponovo na stazi i ekipu koja odmah odradi zamjenu guma za manje od dvije sekunde.”


Odgovor

8 komentara

  1. Jenson Button
    Lotus Prikaži

    I taman kada timovi postanu izjednačeni,stiže nova regulacija koja će opet izroditi nečiju dominaciju



    22
    22

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Kos Prikaži

    Iako nisam neki fan RB nadam se da je ovo istina i da ćemo gledati neizvjesno prvenstvo a ne da na polovici prvenstva znamo pobjednika. Još da samo iz Ferraria pokažu ( ne pričom nego na prve dvije utrke recimo) dobru, konkuretnu formu ja bi bio sretan ko mala beba.



    19
    18

    1
  3. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    Dosta velike i hrabre najave od strane Red Bulla. Samo se nadam da ce biti i istinite i da ce napokon Mercedes imati pravu konkurenciju.



    15
    15

    0
  4. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    I onda dođe crni Benz na stazu na kojoj su zadnjih godina (iz ovog ili onog razloga) loši, a gdje je RB dobar (odličan), te pokupi na 2 vikenda 88 bodova…. :mrgreen:
    Nadam se da ćemo imati zanimljivu sezonu.



    20
    19

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.