Wolff: Racing Point, McLaren i Renault bi mogli pozitivno iznenaditi u Austriji

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 8 komentara

Mercedesov šef Toto Wolff vjeruje da bi Racing Point, Renault i McLaren mogli mnoge iznenaditi dobrom formom na prvoj utrci sezone koja se vozi idućeg vikenda u Austriji.

Pretpostavlja se da su Mercedes i Red Bull glavni kandidati za titulu ove godine, a nitko nije siguran kakva je točno situacija u Ferrariju. Međutim, srednji dio poretka je oprezno optimističan oko pozitivnog pomaka kojeg su napravili, a najveća očekivanja sigurno ima Racing Point čiji je bolid kopija prošlogodišnjeg Mercedesa.

“Mislim da je uvijek rizično pretpostaviti da će se slika sa testiranja ponoviti tijekom trkaćeg vikenda. Ako pogledate Australiju od prošle godine – sve je bilo potpuno drukčije.”

“Ove godine smo došli u Australiju i očekivali da nam neće biti lako, očekivali smo konkurenciju. Mogli ste vidjeti da su neki jako htjeli da se utrka održi jer su vjerovali da imaju sjajan bolid.”

“U tom smislu mislim da će biti “uobičajeni sumnjivci”. Mislim da Racing Point ima vrlo jak bolid i pokazali su obećavajuć tempo u Barceloni. Nema sumnje da će McLaren i Renault također igrati ulogu.”

“Pričekat ćemo i vidjeti. Ja sam oprezan. Mislim da ćemo u subotu u 3 poslijepodne po prvi put znati nešto više. U nedjelju ćemo saznati tko je složio najbolji paket.”


Komentiraj

8 komentara

 1. F1puls Portal
  Sarma Donator Prikaži

  Mislim da Racing Point ima vrlo jak bolid i pokazali su obećavajuć tempo u Barceloni.

  Ne misliš – nego znaš :chill:  18

  0
 2. A predvečer bi mogli padati i šamari.  2

  0
 3. Ako netko zna koliko je brz prošlogodišnji Mercedes, onda je to Toto.  6

  0
 4. Brawn Gp
  F1 Zagorec Prikaži

  Zamislite da nekim spletom “multi ludih” okolnosti Pink Mercie ove sezone (koja isto zaslužuje epitet “multi luda”) osvoji naslov……koja bi to bila ludnica!


  0

  0

Pridruži se eri Formule 1

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2014.