Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Renault za prvu utrku ima trostruke nadogradnje

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault za prvu utrku ima trostruke nadogradnje

Ante Vetma

Renault će na prvu utrku ovogodišnjeg prvenstva koja se održava idući tjedan u Austriji donijeti velike nadogradnje koje bi trebale poboljšati performanse njihovog R.S.20.

Iako je početak sezone bio odgođen – ekipa je nastavila marljivo raditi i sad imaju na raspolaganju sve ono što je u prvotnom planu bilo pripremano za Vijetnam, Nizozemsku i Španjolsku. Najbolje kombinacije tih komponenti naći će se na bolidima Daniela Ricciarda i Estebana Ocona idućeg petka.

“Nadogradnje stižu. Naš produkcijski tim je napravio izuzetan posao i spremili su nadogradnje planirane za 3., 5. i 6. utrku.”

“Te utrke se nisu dogodile, očigledno, ali performanse će svejedno biti tu u Spielbergu.”

Abiteboul nije htio nagađati gdje će ih to smjestiti u usporedbi s konkurencijom, ali je zadovoljan poslom koji se obavio. Ne samo po pitanju unaprjeđenja već i po broju rezervnih komponenti koje su već spremne.

“Želim smanjiti neka visoka očekivanja jer svi znamo da je naš bolid bio jako, jako loš prošle godine. Sad se nadamo da će biti malo bolji.”

“Još uvijek nismo sigurni koliko smo kompetitivni bili na zimskom testiranju i zaista ne želim reći više od toga u ovom trenutku.”

“Jako smo zadovoljni što je ekipa radila na nadogradnjama i što je pripremila rezervne dijelove. Znamo da Spielberg može biti oštar za bolide, čak i bez nekih pasica koje su naknadno uklonjene.”

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10255 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4144 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault

Komentiraj

7 komentara

 1. Renault i “smanjivanje ocekivanja” – still a better love story than twilight :D  2

  4
 2. Hmm, “smanjivanje očekivanja” i nada da će biti “malo bolji” možda znače sasvim suprotno… Ne bih imao ništa protiv da sam u pravu…  1

  1
 3. Alpine Alpine Prikaži

  Prošle godine su u Francuskoj imali mega nadogradnju koja im je trebala smanjiti zaostatak po krugu na pola. I to je bio ćorak.
  Zbog toga su i glavni tehnički šef i glavni šef aerodinamike dobili otkaz na kraju godine.
  Problem je taj što su upravo oni napravili i ovogodišnji bolid. Nova ekipa je mogla početi raditi tek pred sezonu, tako da ćemo tek vidjeti njihove rezultate, ali ne ove godine.
  No, mogu samo reći: Naprijed žuti !!!!!  3

  1
 4. Tri nadogradnje plus Alonsove -0.3 desetinke i na pravom su putu  6

  4
 5. Razočaran sam tom crnom bojom. Nikako me ne asocira na Renault kao ona kombinacija žute nekada.  2

  1