Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Williams sutra otkriva novu livreju

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što ih je napustio naslovni sponzor ROKiT, momčad je najavila kako će sutra predstaviti novu livreju, tjedan dana prije početka nove F1 sezone.

Iako se i dalje ne znaju točne informacije zbog čega je ugovor raskinut, Williams je ovogodišnju livreju prilagodio bojama naslovnog sponzora te zbog nastale situacije, moraju mijenjati izgled.

Predstavljanje bolida je najavljeno za 9 sati ujutro, a na Twitteru je objavljen video u kojemu Nicholas Latifi, George Russell i testni vozač, Jack Aitken, komentiraju izgled novog bolida.

Momčad je trenutno u potrazi za investitorima na duge staze, no šefica momčadi, Claire Williams, također je naglasila kako momčad intenzivno traži i zamjenskog sponzora.

“Williams je uvijek radio dobar posao po pitanju dovođenja sponzora u sport, u našu momčad, te zato vjerujem i uvjerena sam da ćemo tako nastaviti. Ovo je sjajan brand, sjajan tim. Trenutno smo na uzbudljivom putovanju.”

Claire Williams, šefica momčadi Williamsa

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
307 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

    Sretno, ekipa Williams!!    1

    0
HrvatskiEnglish