Williams sutra otkriva novu livreju

Izdvojeno

Luka Kolak

Prije 4 godina 1 min 1 komentara

Nakon što ih je napustio naslovni sponzor ROKiT, momčad je najavila kako će sutra predstaviti novu livreju, tjedan dana prije početka nove F1 sezone.

Iako se i dalje ne znaju točne informacije zbog čega je ugovor raskinut, Williams je ovogodišnju livreju prilagodio bojama naslovnog sponzora te zbog nastale situacije, moraju mijenjati izgled.

Predstavljanje bolida je najavljeno za 9 sati ujutro, a na Twitteru je objavljen video u kojemu Nicholas Latifi, George Russell i testni vozač, Jack Aitken, komentiraju izgled novog bolida.

Momčad je trenutno u potrazi za investitorima na duge staze, no šefica momčadi, Claire Williams, također je naglasila kako momčad intenzivno traži i zamjenskog sponzora.

“Williams je uvijek radio dobar posao po pitanju dovođenja sponzora u sport, u našu momčad, te zato vjerujem i uvjerena sam da ćemo tako nastaviti. Ovo je sjajan brand, sjajan tim. Trenutno smo na uzbudljivom putovanju.”

Claire Williams, šefica momčadi Williamsa

Odgovor

1 komentar

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Sretno, ekipa Williams!!



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.