07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Massa: Bolid je bio prespor na mekanim gumama

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Massa: Bolid je bio prespor na mekanim gumama

David Vidović

 

Felipe Massa završio je utrku na 6. mjestu, čime se izjednačio s Raikkonenom na četvrtom mjestu u ukupnom poretku. Nakon utrke, Felipe nije bio zadovoljan performansama bolida na mekanim (žutim) gumama, dok je na srednje tvrdim gumama bio vrlo konkurentan.

“Ovo je svakako bila razočaravajuća utrka za nas, počevši od starta koji nije bio savršen, do mekanih guma koju su prilično loše funkcionirale na našem bolidu, tako da smo gubili dosta pozicija na bržim gumama. Mislim da nam je to bio najveći problem u utrci. Na srednje tvrdim gumama je sve bilo u redu i bili smo konkurentni. 6. mjesto je bolje od ničega, ali i dalje, nismo zadovoljni. Sada se trebamo koncentrirati na Monzu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

 1. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Pa trebao se neko zaye8at pa mu dat da sve stintove odveze na bijelim gumama.
  Ili barem da mu stave bijele gume na zadnju (pogonsku) osovinu.
  Ili makar na jedan točak na zadnjoj osovini, da se bolid, ipak, koliko-toliko bolje ponaša. :-D :-D


  0

  0