Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Ferrari u Austriju dolazi s novom pogonskom jedinicom

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Talijanski motorsport objavio je da Ferrari u Austriju dolazi s potpuno novom pogonskom jedinicom, stoga ona s testiranja uopće neće biti donesena na Red Bull Ring. U izvještaju stoji:

“Ferrarijeva pogonska jedinica 062/2 debitirat će u Austriji nakon što je prošla testove izdržljivosti. Verzija 062/1 (koja je korištena na predsezonskim testiranjima) uopće neće biti korištena u utrkama ove godine. Novi motor bi trebao imati oko 15 KS više od stare verzije koja na Catalunyi nije impresionirala.”

Govori se i o mnogo novih aerodinamičkih dijelova, ali koji neće biti implementirani tako brzo, već se dolaziti postepeno s utrke na utrku. Tek dio aero poboljšanja će biti predstavljen u Austriji, a što nije niti previše nužno jer je za Red Bull Ring mnogo bitniji snažan motor.

Prema do sada viđenom Ferrari kaska za Mercedesom, a vjeruje se i da Red Bull ima nešto bolji paket od ekipe iz Maranella, što ih stavlja na treću poziciju.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1196 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

10 komentara

 1. Alfa Romeo limitmaker1 Donator Prikaži

  …ova info je izašla još u travnju, pa kad su je nedavno opet objavili mislio sam da su dobili još 20KS… :)  6

  0
 2. Ayrton Senna LR7 Prikaži

  A najbolje da su spavali od ožujka do sada..Jaka konkurencija se uvijek pozdravlja  6

  0
 3. Michael Schumacher Valentin17 Prikaži

  Jedva čekam. :D  2

  0
 4. Svi dolaze s novim motorim pa neče valjda rabit one izvožene sa testiranja.  2

  1
 5. Petronas robif Prikaži

  A drugi su sigurno spavali…pa imaju prasine u i po motoru….  1

  0
HrvatskiEnglish