Button: Kvalifikacijski krug je bio kao onaj za pole 2012.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Button: Kvalifikacijski krug je bio kao onaj za pole 2012.

Marko Rakić

Jenson Button

Jenson Button kaže kako je jedina pozitivna vijest s jučerašnjih kvalifikacija ta da je pobijedio Fernanda Alonsa. Iako su obećanja od strane Honde prije trkaćeg vikenda bila velika, sve se vidjelo već u petak, kada smo gledali uobičajeni McLaren i velike probleme. Motor još nije ni na Renaultovoj razini, a kamoli Ferrarijevoj, na koju su ciljali prije početka trkaćeg vikenda. Svejedno, Jenson Button kaže da se dobro osjećao u bolidu te da je zadovoljan sa svojim krugom, iako je on bio sporiji gotovo četiri sekunde od jučerašnjeg najboljeg vremena.

“Iskreno, danas sam istinski uživao u vožnji, što je uz pobjedu nad Alonsom jedina pozitivna stvar ovog vikenda. Do kvalifikacija smo se stalno mučili sa zadnjih krajem i ulascima u zavoje. Kvalifikacije su prošle dosta bolje. Smiješno je to, kada pređete ciljnu ravninu, nadate se da vas je krug pogurao prema naprijed, ali to jučer nije bio slučaj. Krug koji sam odvozio je bio jednako dobar kao onaj iz 2012. kada sam osvojio pole position. Čeka nas još puno posla dok ne postanemo konkurentni.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj