Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Renault će na Red Bull Ringu odraditi test sa starim bolidom

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iz Renaulta je potvrđeno kako će idućeg tjedna njihovi vozači testirati stari bolid na stazi koja će dvjema uzastopnim utrkama otvoriti sezonu, austrijskom Red Bull Ringu.

Daniel Ricciardo izaći će na stazu u utorak, 16. lipnja, dok će dan kasnije za volanom biti Esteban Ocon. Vozit će R.S.18 iz 2018. godine.

Osim očitog benefita od testiranja na stazi koja će otvoriti sezonu, razlozi za odabir ove staze imaju veze s restrikcijama vezanim uz putovanja u Velikoj Britaniji i Francuskoj koje propisuju dvotjednu karantenu za sve koji ulaze u zemlju – Renault ima bazu momčadi u Enstoneu, ali je odjel za motore smješten u Viry-Chatillonu, stoga im je Austrija bila jednostavnija opcija.

Upravo te restrikcije navodno su razlog zbog kojeg McLaren neće moći odraditi test sa starim bolidom. Renault im nije isporučio motor s kojim bi mogli odraditi taj test, a razlog tome je ponovo putovanje Renaultovog francuskog osoblja u Veliku Britaniju.

Zasad je takav test odradio samo Mercedes na Silverstoneu, no očekuje se da će i Ferrari odraditi isto uoči sezone. Racing Point će 17. lipnja biti na Silverstoneu, no oni će iskoristiti filmski dan za vožnju novog bolida. AlphaTauri bi navodno mogao testirati na Imoli krajem mjeseca.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
713 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Upravo te restrikcije navodno su razlog zbog kojeg McLaren neće moći odraditi test sa starim bolidom. Renault im nije isporučio motor s kojim bi mogli odraditi taj test, a razlog tome je ponovo putovanje Renaultovog francuskog osoblja u Veliku Britaniju.

    drago mi je da se digla ljaga sa Renaulta, ipak neidu zahebat McLaren namjerno kao što nas je dosta mislilo.    5

    0
HrvatskiEnglish