Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Objavljene gume za prvih osam utrka – različit odabir za dvije utrke na Silverstoneu

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na današnji dan ste čitali...

Objavljene gume za prvih osam utrka – različit odabir za dvije utrke na Silverstoneu

Lovro Andraka

Pirelli je danas objavio odabir guma za svih osam najavljenih utrka ovogodišnje sezone, a najzanimljiviji detalj su različiti odabiri za dvije utrke na Silverstoneu.

Dok će na obje utrke na Red Bull Ringu, VN Austrije i VN Štajerske, biti dostupne C2, C3 i C4 gume, utrke u Velikoj Britaniji imat će različite komponente.

Za VN Velike Britanije Pirelli je pripremio C1, C2 i C3 komponente, dok će tjedan dana kasnije na VN 70. obljetnice biti dostupne za stupanj mekše gume, C2, C3 i C4.

Kao i kod odbačene ideje o kvalifikacijskim utrkama s obrnutim gridovima, cilj ove ideje je dodati zanimljivost drugoj utrci na određenoj stazi.

C2-C3-C4 je odabir koji će se koristiti na šest od uvodnih osam utrka – jedine iznimke su spomenuta prva utrka u Velikoj Britaniji i VN Španjolske gdje će biti dostupne tri najtvrđe komponente, C1, C2 i C3.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9642 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
893 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Pirelli#Sezona 2020.

Komentiraj