F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez cilja na postolje

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sergio Perez, Force India

Odlične kvalifikacije imao je Sergio Perez u Force Indiji, koji je osigurao četvrto mjesto na sutrašnjem gridu. Meksikanac je bio pola desetinke sporiji od Grosjeana u Lotusu, ali s obzirom na to da je Francuz dobio kaznu zbog promjene mjenjača, Perez će po prvi put ove sezone startati iz drugog startnog reda. Na krilima sjajnog uspjeha, Perez je zadovoljan krugom i poslom koji je on i njegova momčad odradila ovog vikenda.

“Sjajno sam odvezao taj krug, sve se poklopilo, i na kraju smo završili jako blizu Williamsu na trećem mjestu. Mislim da smo obavili odličan posao, preko noći smo napravili neke izmjene u podešavanju bolida koje su nam pomogle da nađemo dobar balans. Ušli smo u dobar ritam i radujem se biti ponovo u vrhu, ne vidim razlog zašto ovo ne bih radio svakog vikenda. Ne bih prekrižio opciju za postolje sutra, jako sam siguran u bolid i u sebe, mislim da mogu odvesti dobru utrku. Startamo s četvrtog mjesta, tako da je sve moguće.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj