Kimi i Sauber sastavili “ugovor” kroz dva sata

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kimi i Sauber sastavili “ugovor” kroz dva sata

Marko Rakić

Menadžer momčadi Alfa Romeo, Beat Zehnder, ispričao je nekoliko dogodovština s Kimijem Raikkonenom, a ističe se ona o prelasku u tadašnji Sauber. Naime, kada je 2018. obznanjeno da će Leclerc biti novi Ferrarijev vozač za 2019., Kimi Raikkonen odmah se bacio u traženje trkaćeg mjesta. Zehnder mu je rekao još 2017. da se bilo kada javi i da će srediti sve što treba da nastupi za Sauber. Tako je i bilo, Kimi se javio nakon što se obznanilo da neće više biti u Ferrariju.

“Bili smo u kontaktu čim se doznalo da Charles dolazi na njegovo mjesto. Sastali smo se dva dana nakon utrke, Fred (Vasseur), Kimi i ja. Napravili smo ugovor za doslovno dva sata, ustvari, više je to bio nekakav sporazum negoli ugovor. Kimi ne čita ugovore. Do danas imamo zaista dobru komunikaciju s njim.”

Kimi je već jednom vozio za Sauber, točnije 2001. godine kada je i započeo karijeru. 18 godina nakon vratio se u momčad imenom Alfa Romeo, no korijenima momčad u kojoj je započeo svoju dugu pustolovinu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. a toto izjavljuje da imaju oči uprte u vettela…tek toliko…..a kao to nisam znao još prije 2 tjedna i malo više…https://www.youtube.com/watch?v=LWAPubyZk2s&t=1750s
    Sa Kimijem je lako tko kuži kako taj frajer funkcionira. možda mi mislimo da je težak i siguran sam da je ultra familijaran čovjek koji dalje vozi za familiju, a ne za neke vozačke strasti te je svaki ugovor koji potpiše samo ugodnija starost i manje problema a i lovica je sigurno korektna    13

    1