F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bottas: Bolid je bio savršen

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

1425211720

Valtteri Bottas se kvalificirao na treće mjesto za VN Belgije, jako dobrim krugom na samom kraju kvalifikacija. Bio je brži svega 24 tisućinke od Grosjeana, koji je odvozio četvrto najbolje vrijeme, ali je dobio kaznu od 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. Bottas, koji je preokrenuo vikend za Williams i ukrao mjesto koje su mnogi predviđali za nekoga iz Red Bulla ili Ferrarija, nakon uspješnih kvalifikacija je izjavio da je bolid bio savršen, te da je zadovoljan što je uspio odvesti čist krug bez greški.

“Lijepo je ponovo biti u top 3 u kvalifikacijama, koje su bile jako dobre za nas. Znali smo tijekom treninga da možemo postići mnogo kada posložimo sve dijelove i napadnemo bolji rezultat. Uspjeli smo pronaći savršen balans bolida, i podešavanja su bila jako dobra, nismo trebali mijenjati ništa tijekom kvalifikacija i bolid je pružao dobar osjećaj. U Q3 sve se svelo na mene, pokušao sam odvesti svaki zavoj najbolje što mogu, što nije lako na ovakvoj stazi, ali imao sam dva jako dobra kruga na kraju kvalifikacija što je bilo dovoljno za treće mjesto.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj