Rosberg: Razočaran sam, Lewis je odradio bolji posao

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Razočaran sam, Lewis je odradio bolji posao

David Vidović

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg je u današnjim kvalifikacijama podbacio, nakon što su mnogi očekivali usku borbu njega i Hamiltona, Nijemac nije uspio pronaći brzinu niti da se približi Lewisu. Poslije kvalifikacija Rosberg je izjavio da je razočaran svojim performansama, ali da još uvijek cilja visoko jer će u utrci biti dosta prilika da prestigne Hamiltona.

“Naravno da sam razočaran. Izgubio sam nešto vremena jutros na treningu, kada smo krenuli u suprotnom smjeru od onoga kako smo trebali napredovati. Ali uspjeli smo se nekako povratiti za kvalifikacije, imao sam dobar balans bolida, bio sam zadovoljan time. Mogao sam stiskati do kraja, ali Lewis je pronašao dosta dodatnog vremena, što je nisam uspio. Razočaran sam, ali opet, s novom procedurom na startu, sve moramo sami raditi, tako da sutra još postoji šansi, na startu, ali i na dugom pravcu ka 5. zavoju, gdje je moguće prestići i to smo vidjeli mnogo puta prethodnih godina.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj