Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Williams želi riješiti trenutnu situaciju u iduća “tri do četiri mjeseca”

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Williams želi riješiti trenutnu situaciju u iduća “tri do četiri mjeseca”

Lovro Andraka

Zamjenica šefa momčadi Claire Williams izjavila je kako želi da se situacija s potragom novih investitora riješi u iduća tri do četiri mjeseca.

Iz Williamsa je objavljeno kako su formalno pokrenuli proces prodaje momčadi, a ugovor s dosadašnjim naslovnim sponzorom ROKiT-om je raskinut. Iako sam proces ne znači da će momčad biti prodana u cijelosti ili da će ime Williams nestati iz sporta, te su opcije lako moguće.

“Nismo odredili vremenski okvir za ovaj proces, no želimo da bude gotov u iduća tri do četiri mjeseca. U F1 volimo raditi stvari na brzinu, zar ne? Mislimo da je to izvedivo u tom roku.”

“Međutim, imamo dovoljno sredstava za ostatak ove godine i nastavak utrkivanja kada ćemo se moći vratiti na stazu.”

– Claire Williams

Osnivač i službeno još uvijek šef momčadi Frank Williams uvijek je želio da momčad ostane unutar obitelji, no njegova kći Claire kaže kako sada ipak postoje drugi prioriteti.

“Ovo nema veze s obitelji Williams i stavljanju Williamsa na prodaju. Ovdje se radi o pokušaju osiguranja budućnosti naše momčadi.”

“Frank se uvijek brinuo da stavi momčad, posao i naše ljude na prvo mjesto. To je ono što mi sada radimo.”

“Također, Frank uvijek želi biti što konkurentniji. Jedan od glavnih razloga zbog kojih radimo ovo je privlačenje novih investicija u momčad kako bismo mogli iskoristiti nova pravila koja stižu 2021. i postaviti ovu momčad u najbolju moguću poziciju za ostvarenje uspjeha.”

“To je ono što je na kraju dana svima nama najvažnije.”

Ovakav potez ne želi nazvati očajničkim, već ispravnim u ovom trenutku:

“Smatram kako je traženje investicija u ovom trenutku u potpunosti u skladu s filozofijom koju smo uvijek imali: očuvati budućnost naše momčadi i zaštititi ljude koji rade za nas.”

Na pitanje o tome je li opstanak kompanije pod prijetnjom ako ne pronađu nove investitore Williams nije dala izravan odgovor:

“U potpunosti sam uvjerena kako ćemo pronaći sve potrebne investicije.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10137 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
944 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Williams

Komentiraj

2 komentara

  1. Daniel Ricciardo _bataziv_0809 Prikaži

    Nula komenatara :(    1

    1