Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Potvrđeno: VN Nizozemske neće se održati ove godine

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Potvrđeno: VN Nizozemske neće se održati ove godine

Lovro Andraka

Očekivana potvrda stigla je od organizatora Velike nagrade Nizozemske – utrka na Zandvoortu neće se održati ove godine.

Prva VN Nizozemske nakon 35 godina trebala se održati početkom svibnja, no pandemija koronavirusa poremetila je cjelokupan raspored. Utrka je dosad službeno bila odgođena, no organizatori nisu bili pretjerano zainteresirani za alternativan datum ove godine s obzirom na to da bi utrka morala biti održana bez gledatelja.

“Organizacija Velike nagrade Nizozemske, u suradnji s Formula One Managementom, zaključila je kako ove godine više nije moguće održati utrku s publikom.”

“Stoga, odlučeno je da će se utrka definitivno odgoditi za 2021. godinu. U suradnji s FIA-jom, Formula One Management će odrediti raspored za 2021., a s time i novi datum Velike nagrade Nizozemske. Kao i svake godine, datum će objaviti FIA krajem 2020. godine. Sve ulaznice ostat će valjane za novu utrku.”

– Službeno priopćenje organizatora

Direktor organizacije Jan Lammers dodao je:

“Istražili smo s Formulom 1 mogućnost održavanje utrke u drugom terminu ove godine bez gledatelja, no želimo proslaviti trenutak povratka Formule 1 na Zandvoort s našim fanovima iz Nizozemske. Tražimo od svih da budu strpljivi. Ja sam to čekao 35 godina, stoga mogu pričekati još jednu godinu.”

Nova verzija potencijalnog kalendara za sezonu 2020. očekuje se idućeg ponedjeljka.

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10143 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
947 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj