Izdvojeno

Potvrđeno: VN Nizozemske neće se održati ove godine

Piše: Lovro Andraka

Prije 3 godina, 0 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Očekivana potvrda stigla je od organizatora Velike nagrade Nizozemske – utrka na Zandvoortu neće se održati ove godine.

Prva VN Nizozemske nakon 35 godina trebala se održati početkom svibnja, no pandemija koronavirusa poremetila je cjelokupan raspored. Utrka je dosad službeno bila odgođena, no organizatori nisu bili pretjerano zainteresirani za alternativan datum ove godine s obzirom na to da bi utrka morala biti održana bez gledatelja.

“Organizacija Velike nagrade Nizozemske, u suradnji s Formula One Managementom, zaključila je kako ove godine više nije moguće održati utrku s publikom.”

“Stoga, odlučeno je da će se utrka definitivno odgoditi za 2021. godinu. U suradnji s FIA-jom, Formula One Management će odrediti raspored za 2021., a s time i novi datum Velike nagrade Nizozemske. Kao i svake godine, datum će objaviti FIA krajem 2020. godine. Sve ulaznice ostat će valjane za novu utrku.”

– Službeno priopćenje organizatora

Direktor organizacije Jan Lammers dodao je:

“Istražili smo s Formulom 1 mogućnost održavanje utrke u drugom terminu ove godine bez gledatelja, no želimo proslaviti trenutak povratka Formule 1 na Zandvoort s našim fanovima iz Nizozemske. Tražimo od svih da budu strpljivi. Ja sam to čekao 35 godina, stoga mogu pričekati još jednu godinu.”

Nova verzija potencijalnog kalendara za sezonu 2020. očekuje se idućeg ponedjeljka.

Komentiraj

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Što bi bilo kad bi bilo… 3. dio

Oktanski koktel // Ante Maras

Prije gotovo 3 godine napisao sam 2 članka koji su prikazali nekakve drugačije ishode nekih od najpoznatijih događaja u povijesti najdražeg nam sporta koji su pokazali koliko bi drugačija bila F1 tijekom svoga postojanja do dana današnjeg U ovome posljednjem nastavku ću se više bazirati na određene događaje u Formuli 1 u posljednjih 30 godina, točnije neću zadirati toliko u prošlost, iako F1 prije 30 godina lagano ulazi u daleku...

Što je novo u novoj sezoni

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

S obzirom na to da smo se u ovo vrijeme prošle godine pripremali za najveću promjenu tehničkog pravilnika u zadnjih 30 godina - lako bi bilo zaključiti da nas od ožujka čeka "još malo ovog istog" Međutim, to je prilično daleko od stvarnog stanja Čekaju nas nova vozačka imena, rošade među ekipama, promjene šefova ekipa, promjene u kalendaru i određena "usavršavanja" tehničkog, financijskog i sportskog...

Poredak vozača: 5-1

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Pročitajte najprije:Poredak vozača: Pozicije 20-16Poredak vozača: Pozicije 15-11Poredak vozača: Pozicije 10-6 5 Lando Norris Kako je McLaren krenuo u sezonu bili smo prilično uvjereni da će ovo biti neobično loša godina za Landa Norrisa i Daniela Ricciarda Bahrein je bolje ne spominjati, a na drugoj utrci sezone, u Saudijskoj Arabiji, je zapeo u Q2 Cijele prošle sezone se nije dogodilo da na dva uzastopna GP vikenda ostane...

Još kolumni