Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Singapur i dalje u pregovorima oko održavanja utrke ove godine

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Singapur i dalje u pregovorima oko održavanja utrke ove godine

Marko Rakić

Unatoč vjerovanju (zbog još uvijek neslužbenog kalendara za ovu sezonu) da ove godine ipak neće biti ništa od utrke, čelnici Marina Bay staze ne odustaju te očekuju da će se VN Singapura 2020. ipak održati. Ova utrka u kalendaru je od 2008. te je pružila mnogo dobrih trenutaka, a prva je u povijesti F1 koja je održana pod svjetlom reflektora.

Organizatori utrke nastavljaju pregovore, no upozoravaju kako moraju poštovati propise vlade te odrediti nove termine za zatvaranja gradskih cesta.

“S obzirom da trkaća staza na ulicama grada zahtjeva posebnu infrastrukturu, moramo imati dovoljno vremena na rasploaganju kako bi sve pripremili. Radovi obično traju tri mjeseca, stoga se moramo konsolidirati s vladom oko propisa.”

Uz Singapur, staze koje “vise” su one u Kanadi i Nizozemskoj (još uvijek nema nikakvih informacija o pregovorima), dok su VN Australije, Monaka i Francuske službeno otkazane. Provizorni kalendar trenutno pokazuje 19 utrka.

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10137 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Nadam se da jos uvijek postoji opcija poput utrke u Imoli i novoj stazi u Portugalu. Mozda pretjerano, ali volio bih i neke pregovore s Malezijom ako su ikako moguci. Naravno, sve to pod uvjetom da neke od ovih utrka budu uskoro otkazane.  6

  1
 2. Pascal Wehrlein 94 Wehrlein94 Prikaži

  Najbolja singapurška utrka je ona iz 2008. bez ikakvih dvojbi .  4

  5