Singapur i dalje u pregovorima oko održavanja utrke ove godine

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 4 godina 1 min 3 komentara

Unatoč vjerovanju (zbog još uvijek neslužbenog kalendara za ovu sezonu) da ove godine ipak neće biti ništa od utrke, čelnici Marina Bay staze ne odustaju te očekuju da će se VN Singapura 2020. ipak održati. Ova utrka u kalendaru je od 2008. te je pružila mnogo dobrih trenutaka, a prva je u povijesti F1 koja je održana pod svjetlom reflektora.

Organizatori utrke nastavljaju pregovore, no upozoravaju kako moraju poštovati propise vlade te odrediti nove termine za zatvaranja gradskih cesta.

“S obzirom da trkaća staza na ulicama grada zahtjeva posebnu infrastrukturu, moramo imati dovoljno vremena na rasploaganju kako bi sve pripremili. Radovi obično traju tri mjeseca, stoga se moramo konsolidirati s vladom oko propisa.”

Uz Singapur, staze koje “vise” su one u Kanadi i Nizozemskoj (još uvijek nema nikakvih informacija o pregovorima), dok su VN Australije, Monaka i Francuske službeno otkazane. Provizorni kalendar trenutno pokazuje 19 utrka.


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Nadam se da jos uvijek postoji opcija poput utrke u Imoli i novoj stazi u Portugalu. Mozda pretjerano, ali volio bih i neke pregovore s Malezijom ako su ikako moguci. Naravno, sve to pod uvjetom da neke od ovih utrka budu uskoro otkazane.



    6
    5

    1
  2. Pascal Wehrlein 94
    Wehrlein94 Prikaži

    Najbolja singapurška utrka je ona iz 2008. bez ikakvih dvojbi .



    4
    -1

    5

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.