Esport / Izdvojeno

Nastavak F1 sRHR uzbuđenja na legendarnom Silverstoneu

Piše: Dejan Fabris

Prije 3 godina, 0 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Najava VN Velike Britanije

Kultni dom britanskog motosporta i staza na kojoj je daleke 1950. godine održana prva utrka Formule 1, slijedeće je odredište F1 sRHR karavane.

Od danas pa do nedjelje na Silverstoneu se voze utrke za Veliku Nagradu Velike Britanije.

Jedna od najbržih staza u kalendaru Formule 1 testirati će kako postavke bolida, tako i sposobnosti virtualnih vozača iza malih ekrana. Dvije DRS zone omogućit će velik broj prilika za pretjecanja, a razlike dobrih i onih malo boljih će raditi kompleks čuvenih i iznimno brzih S zavoja Maggots, Becketts i Chapel.

Naravno, kako se radi o Velikoj Britaniji, na Silverstoneu nikada ne treba isključiti mogućnost kišnih uvjeta, tako da će i oni biti jedan od faktora koji bi dobrano mogli utjecati na rasplete u kvalifikacijama, ali i u samim utrkama.

Uzbuđenja počinju u petak od 23h, nastavljaju se u subotu sa dvije utrke, a završavaju u nedjelju utrkom PS4 Divizije 3:

  • PS4 Divizija 1 – Petak, 15.05. od 23h,
  • PC Divizija 1 – Subota, 16.05. od 19h,
  • PS4 Divizija 2 – Subota, 16.05. od 22h,
  • PS4 Divizija 3 – Nedjelja, 17.05. od 21h.

Sve evente pogledajte uživo na YouTube kanalu F1 simRacing HR-a:

https://www.youtube.com/channel/UCeQhJfm536MmNHgOd22OcXw

Komentiraj

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Što bi bilo kad bi bilo… 3. dio

Oktanski koktel // Ante Maras

Prije gotovo 3 godine napisao sam 2 članka koji su prikazali nekakve drugačije ishode nekih od najpoznatijih događaja u povijesti najdražeg nam sporta koji su pokazali koliko bi drugačija bila F1 tijekom svoga postojanja do dana današnjeg U ovome posljednjem nastavku ću se više bazirati na određene događaje u Formuli 1 u posljednjih 30 godina, točnije neću zadirati toliko u prošlost, iako F1 prije 30 godina lagano ulazi u daleku...

Što je novo u novoj sezoni

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

S obzirom na to da smo se u ovo vrijeme prošle godine pripremali za najveću promjenu tehničkog pravilnika u zadnjih 30 godina - lako bi bilo zaključiti da nas od ožujka čeka "još malo ovog istog" Međutim, to je prilično daleko od stvarnog stanja Čekaju nas nova vozačka imena, rošade među ekipama, promjene šefova ekipa, promjene u kalendaru i određena "usavršavanja" tehničkog, financijskog i sportskog...

Poredak vozača: 5-1

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Pročitajte najprije:Poredak vozača: Pozicije 20-16Poredak vozača: Pozicije 15-11Poredak vozača: Pozicije 10-6 5 Lando Norris Kako je McLaren krenuo u sezonu bili smo prilično uvjereni da će ovo biti neobično loša godina za Landa Norrisa i Daniela Ricciarda Bahrein je bolje ne spominjati, a na drugoj utrci sezone, u Saudijskoj Arabiji, je zapeo u Q2 Cijele prošle sezone se nije dogodilo da na dva uzastopna GP vikenda ostane...

Još kolumni