Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Nastavak F1 sRHR uzbuđenja na legendarnom Silverstoneu

Dejan Fabris

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Esport

Nastavak F1 sRHR uzbuđenja na legendarnom Silverstoneu

Dejan Fabris

Najava VN Velike Britanije

Kultni dom britanskog motosporta i staza na kojoj je daleke 1950. godine održana prva utrka Formule 1, slijedeće je odredište F1 sRHR karavane.

Od danas pa do nedjelje na Silverstoneu se voze utrke za Veliku Nagradu Velike Britanije.

Jedna od najbržih staza u kalendaru Formule 1 testirati će kako postavke bolida, tako i sposobnosti virtualnih vozača iza malih ekrana. Dvije DRS zone omogućit će velik broj prilika za pretjecanja, a razlike dobrih i onih malo boljih će raditi kompleks čuvenih i iznimno brzih S zavoja Maggots, Becketts i Chapel.

Naravno, kako se radi o Velikoj Britaniji, na Silverstoneu nikada ne treba isključiti mogućnost kišnih uvjeta, tako da će i oni biti jedan od faktora koji bi dobrano mogli utjecati na rasplete u kvalifikacijama, ali i u samim utrkama.

Uzbuđenja počinju u petak od 23h, nastavljaju se u subotu sa dvije utrke, a završavaju u nedjelju utrkom PS4 Divizije 3:

  • PS4 Divizija 1 – Petak, 15.05. od 23h,
  • PC Divizija 1 – Subota, 16.05. od 19h,
  • PS4 Divizija 2 – Subota, 16.05. od 22h,
  • PS4 Divizija 3 – Nedjelja, 17.05. od 21h.

Sve evente pogledajte uživo na YouTube kanalu F1 simRacing HR-a:

https://www.youtube.com/channel/UCeQhJfm536MmNHgOd22OcXw

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10076 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Dejan Fabris
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #eSport

Komentiraj