Raikkonen: Ferrari je moja obitelj

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Raikkonen: Ferrari je moja obitelj

David Vidović

Raikkonen, Vettel

Kimi Raikkonen će nastupati za Ferrari još jednu sezonu, nakon što je Ferrari danas objavio da će se suradnja između Kimija i Talijanske momčadi i iduće godine. Raikkonen je izjavio da je jako sretan što će ostati u obitelji.

“Što da kažem… Za mene, produžiti suradnju s Ferrarijem i voziti za njih još jednu godinu, znači da se moj san nastavlja ostvarivati. Ferrari je moja obitelj, i kao što sam uvijek govorio, ovdje želim završiti svoju karijeru. Trenutno sam motiviran više nego ikada, i želio bih se zahvaliti ljudima koji su mi pružili ovu šansu. Uveliko se zahvaljujem i mojim navijačima i navijačima Ferrarija, za njihovu neprestanu podršku.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9375 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari#Raikkonen

Komentiraj