Haas jedina nova momčad iduće sezone

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas jedina nova momčad iduće sezone

David Vidović

FIA, Formula 1

FIA je danas objavila da ćemo iduće sezone u Formuli 1 gledati samo jednu novu momčad, Haas F1. Već neko vrijeme javnost je upoznata s ulaskom vlasnika američke kompanije Haas Automation u svijet Formule 1. Nije nepoznanica niti to da će Haas usko surađivati s Ferrarijem i koristiti njihove pogonske jedinice, a glasine govore da će zaposliti trenutne Ferrarijeve test vozače, Jean Erica Vergnea i Estebana Gutierreza.

Međutim, FIA nije tajila da su još dvije momčadi bile zainteresirane za ulazak u F1, ali niti jedna nije zadovoljila njihove uvjete, a imena dviju odbijenih momčadi nisu poznata javnosti.

“Možemo potvrditi da je FIA primila dvije aplikacije za preostala prazna mjesta na gridu. Pažljivo smo proučili te dvije momčadi, ali nažalost niti jedna nije uspjela zadovoljiti FIA-in kriterij, usprkos tome što su dobili priliku da to učine, i s time zatvaramo ovaj rok za aplikacije,” izjasnila se FIA.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #FIA#Haas

Komentiraj