F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force Indija donosi nove nadogradnje u Singapur

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg, Force India

Ranije ove sezone, prije VN Velike Britanije, Force India je predstavila B-specifikaciju ovogodišnjeg bolida VJM08. Prema riječima momčadi, dijelovi koji će upotpuniti njihov bolid će dobiti spremni za VN Singapura koja se vozi sredinom rujna, i tada će se vidjeti potpuni potencijal ovog bolida.

Kako tvrdi tehnički direktor momčadi Andrew Green, trenutni bolid posjeduje samo pola svojih pravih performansi, a paket će biti upotpunjen nakon nadogradnji koje stignu u Singapur. Force India nije imala savršen vikend u Mađarskoj, prvo je tijekom treninga došlo do pucanja stražnjeg ovjesa na bolidu Sergia Pereza, što je prouzrokovalo nevjerojatan okret bolida u zraku, a kasnije u utrci prednje krilo na bolidu Hulkenberga je otpalo. I pored svih problema, Green je optimističan pred nastavak sezone.

“Bolid koji ste imali prilike vidjeti predstavlja početak serija nadogradnji koje ćemo predstavljati u narednim utrkama. Njegov puni potencijal ćete vidjeti u Singapuru, za tu utrku planiramo imati sve nadogradnje na bolidu. Novi dijelovi će se donositi na prednje i stražnje krilo, podnicu i difuzore, tako da očekujemo prilično veliki paket nadogradnji.”

“Rekao bih da je bolid trenutno na 50% što se tiče nadogradnji, i postepeno će se poboljšavati tijekom sljedećih nekoliko vikenda.”

Green je za Autosport izjavio da je sretan s novom specifikacijom bolida, kao i da je jako zadovoljan balansom.

“Nismo popravili sve probleme koje smo imali sa starom verzijom bolida, i nismo popravili sve što su vozači tražili, ali smo napravili ogroman korak naprijed ka popravljanju tih problema. Nova specifikacija bolida je uveliko popravila stanje u momčadi. Imali smo jako nebalansiran bolid, nekada smo imali podupravljanje, nekada nadupravljanje, ali nova verzija bolida je puno bolje balansirana.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj