Force Indija donosi nove nadogradnje u Singapur

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force Indija donosi nove nadogradnje u Singapur

David Vidović

Nico Hulkenberg, Force India

Ranije ove sezone, prije VN Velike Britanije, Force India je predstavila B-specifikaciju ovogodišnjeg bolida VJM08. Prema riječima momčadi, dijelovi koji će upotpuniti njihov bolid će dobiti spremni za VN Singapura koja se vozi sredinom rujna, i tada će se vidjeti potpuni potencijal ovog bolida.

Kako tvrdi tehnički direktor momčadi Andrew Green, trenutni bolid posjeduje samo pola svojih pravih performansi, a paket će biti upotpunjen nakon nadogradnji koje stignu u Singapur. Force India nije imala savršen vikend u Mađarskoj, prvo je tijekom treninga došlo do pucanja stražnjeg ovjesa na bolidu Sergia Pereza, što je prouzrokovalo nevjerojatan okret bolida u zraku, a kasnije u utrci prednje krilo na bolidu Hulkenberga je otpalo. I pored svih problema, Green je optimističan pred nastavak sezone.

“Bolid koji ste imali prilike vidjeti predstavlja početak serija nadogradnji koje ćemo predstavljati u narednim utrkama. Njegov puni potencijal ćete vidjeti u Singapuru, za tu utrku planiramo imati sve nadogradnje na bolidu. Novi dijelovi će se donositi na prednje i stražnje krilo, podnicu i difuzore, tako da očekujemo prilično veliki paket nadogradnji.”

“Rekao bih da je bolid trenutno na 50% što se tiče nadogradnji, i postepeno će se poboljšavati tijekom sljedećih nekoliko vikenda.”

Green je za Autosport izjavio da je sretan s novom specifikacijom bolida, kao i da je jako zadovoljan balansom.

“Nismo popravili sve probleme koje smo imali sa starom verzijom bolida, i nismo popravili sve što su vozači tražili, ali smo napravili ogroman korak naprijed ka popravljanju tih problema. Nova specifikacija bolida je uveliko popravila stanje u momčadi. Imali smo jako nebalansiran bolid, nekada smo imali podupravljanje, nekada nadupravljanje, ali nova verzija bolida je puno bolje balansirana.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj