F1 simRacing HR društvo na ulicama Bakua

Esport / Izdvojeno

Dejan Fabris

Prije 4 godina 2 min 0 komentara

Najava Velike Nagrade Azerbajdžana

Samo tjedan dana nakon uzbudljive utrke u Bahreinu, virtualna karavana kreće prema jednom od najbrže rastućih gradova svijeta, a u kojem će vozači odmjeriti snage i borili se za pobjedu na Velikoj Nagradi Azerbajdžana.

Staza Baku City Circuit druga je najdulja staza u kalendaru Formule 1 (6.003 m), odmah iza belgijskog SPA, od kojih 2.200 m otpada na startno/ciljnu ravninu te ju tako u toj kategoriji svrstava na vrh poretka. Najveće brzine dosežu čak 340 km/h, a dvije DRS zone omogućuju dovoljno prilika za pretjecanje, što u današnjoj utrci i očekujemo.

Nakon prošlotjedne pobjede Ivana Drka iz Williamsa i približavanja vodećem Mihovilu Bubnjaru koji vozi za McLaren na samo jedan bod razlike u ukupnom poretku vozača, biti će zanimljivo vidjeti koji će se od njih dvojice bolje snaći na uskim ulicama Bakua.

Može li netko drugi od vozača koji im pušu za vrat učiniti neko iznenađenje?

Hoće li se Marin Trbušić, Frane Erjavac i Dario Fotak boriti samo za treće mjesto ili su sposobni učiniti nešto više?

Može li se u gustom poretku konstruktora netko ozbiljnije odvojiti te hoće li jedina momčad bez bodova, Renault F1 Team, konačno završiti među prvih 10?

Za odgovore na sve ovo, ali i puno toga više, pratite livestream prijenos 3. utrke F1®️ simRacing Hrvatska prvenstva na službenom YouTube kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UCeQhJfm536MmNHgOd22OcXw

koji vam ovoga vikenda donosi duplu dozu zabave i uzbuđenja jer je zbog velikog interesa F1®️ sRHR Team sastavio i Diviziju 2 prvenstva, a koja će od ovog vikenda pa ubuduće voziti paralelno sa Divizijom 1.

Ukoliko ste i vi zainteresirani okušati se u natjecanju, javite se na e-mail adresu [email protected] ili potražite Facebook stranicu https://www.facebook.com/F1simRacingHrvatska/.

F1®️ simRacing Hrvatska Team


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.