07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Honda očekuje veliki korak unaprijed na VN Belgije

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda očekuje veliki korak unaprijed na VN Belgije

Ante Vetma

Yasuhisa Arai, Honda

Yasuhisa Arai, Honda

Nakon što su na prošloj utrci, VN Mađarske, oba vozača McLaren Honde završila u bodovima – Honda je objavila da će iskoristiti nekoliko tokena za iduću utrku u Belgiji.

To će biti drugi put ove sezone da japanski proizvođač koristi unutarsezonske tokene, a nadaju se da će to ovaj put donijeti bolje rezultate jer u Kanadi nisu bili te sreće.

Yasuhisa Arai, Hondin šef za motorsport, priznaje da je vrlo tanka linija između uspjeha i debakla kad je u pitanju povećanje snage pogonske jedinice.

“Što se tiče snage – nadam se da je ovo veliki korak unaprijed. Još uvijek potvrđujemo to, pogotovo po pitanju pouzdanosti.”

“Povećat ćemo snagu, ali istovremeno moramo paziti na pouzdanost. Naravno, ako će motor biti toliko snažniji onda će možda neka druga područja biti malo slabija. Moramo provjeriti,” zaključio je Arai.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3662 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Mclaren KERS Prikaži

  Sjajno je čuti ovakvu stvar, nadam se da ce zbilja biti pomak..konacno..


  0

  0
 2. Mclaren raca Prikaži

  Kad vidim, vjerovat ću


  0

  0