F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Minttu Virtanen: Kimi je topao i drag čovjek

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kimi Raikkonen, Minttu

Raikkonenova bolja polovica, Minttu Virtanen, tvrdi da je iza kamera njen Kimi potpuno drugi čovjek. Nadimak Iceman nastao je zbog vrlo šturih intervjua koje daje Finac, uz izraz lica koji gotovo nikada nije prijateljski, već kao da se upravo ustao na lijevu nogu. Njih dvoje su postali roditelji (sin Robin) početkom ove godine, te već sada žele i drugo dijete.

“Trebalo je nešto vremena da zadobijem njegovo povjerenje. Kimi je vrlo oprezan, ne voli kada su ljudi neiskreni prema njemu. Kada smo uspostavili dobru vezu, otprilike u svibnju prošle godine, pitao me da prestanem raditi i doselim se k njemu u Švicarsku.”

Otkad je postao otac, Kimi je sretniji no ikad.

“Obitelj je za Kimija ispred svega. Na poslu se on čini kao sebična i teška osoba. Kad dođe doma, to je potpuno drugi Kimi, topao i drag čovjek. Ne bih ostala u vezi s nekim kome je svejedno kako se stvari odvijaju.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Clay Regazzoni HeatBlast44 Prikaži

  jeste naporni više sa njih dvoje, znamo da su se vjenčali i da se vole i da imaju dijete, ne moramo sad znati i detalje… ko da se samo njih dvoje vole :D


  0

  0
 2. Lewis Hamilton 44 rizla Prikaži

  Postao dobar muž i oslabio kao vozač… Minđa mu draža od volana.. Hahah


  0

  0