F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Neki inženjeri očekuju veliki nered na startu VN Belgije

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 1

Inženjeri nekih momčadi očekuju da FIA-ina odluka o povećanju utjecaja vozača na startu nije dovoljno dobro promišljena i da će donijeti kaos na startu iduće utrke – VN Belgije.

Ako je vjerovati njemačkom Auto Motor und Sportu, neke ekipe su zabrinute jer nisu uspjele dovoljno dobro prilagoditi sisteme u svojim bolidima za novi pravilnik.

“Neki inženjeri predviđaju veliki nered u Belgiji,” piše Michael Schmidt.

“FIA je posljednjih tjedana bombardirana upitima iz ekipa o tome što je točno dozvoljeno, a što ne.”

Naime, pretpostavlja se da su bolidi za 2015. godinu specifično podešeni na način da njihov softver mora biti u skladu s optimalnim postavkama kvačila, a to dovodi do situacije da bi ga vozač mogao spaliti u utrci ili imati prilično loš start.

Izvor iz Force Indije kaže:

“Vozač će unaprijed znati da će imati loš start i neće moći učiniti ništa po tom pitanju.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj