F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Staza u Šangaju u lipnju će biti otvorena za utrkivanje!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iz Kine dolaze informacije da će staza u Šangaju biti otvorena za utrkivanje za nešto više od dva mjeseca, odnosno krajem lipnja. Podsjetimo, to je bila prva utrka koja je bila odgođena u trenutnom F1 kalendaru.

Iako su u Kini škole, kina i veće turističke destinacije još uvijek zatvorene – gradovi su se vratili u funkcionalno stanje, kao i trkaća staza. Štoviše, prije nekoliko dana je na njoj održan korporativni događaj u organizaciji Porschea, ali je posjećenost bila ograničena i nije dozvoljen ulazak publike.

VN Kine je u F1 kalendaru od 2004. godine, a dok Liberty Media pokušava napraviti novi plan – organizatori žele održati ovu utrku kasnije u kalendaru. To vjerojatno neće biti moguće u prosincu, siječnju i veljači jer tada prosječna temperatura u Šangaju ne prelazi 10°C.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3313 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Max Verstappen 33 Multi 21 Prikaži

  Tračak nade :D  3

  0
 2. Jenson Button Lotus Prikaži

  Sve mi se čini da če u shanghaiu biti više utrka  2

  0
 3. Nico Hulkenberg Zec Prikaži

  Sad neka opale prvenstvo, svaki vikend utrka tamo.


  0

  0