F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Leclerc: Rivali bi trebali vjerovati FIA-i

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Charles Leclerc kaže da bi ekipe u Formuli 1 trebale vjerovati FIA-i, te da je po njemu sasvim razumljivo da detalji dogovora nisu mogli biti javno objavljeni.

“U potpunosti vjerujem svojoj ekipi, naravno.”

“Vjerujem da FIA prati da je sve OK. Što se mene tiče – ova priča je završena. Gledam prema budućnosti.”

Leclerc je pojasnio svoj stav:

“Mislim da bi trebali vjerovati FIA-i da čini svoj posao. Mislim da je potpuno razumljivo da ne može objaviti sve detalje jer je tu puno posla oko pogonske jedinice. Ako to objavite onda dajete javnosti uvid u sav posao koji je ekipa napravila.”

“Po meni je to razumljivo.”

Leclercov timski kolega Sebastian Vettel je komentirao na sličan način:

“Vjerujem ekipi da radi kako treba, unutar pravilnika u svakom trenutku.”

“Svi mi vjerujemo FIA-i da radi svoj posao sa svim ekipama na gridu. U tome je odgovor i mislim da se nema što za dodati. Ako imate dodatna pitanja onda ja nisam prava osoba za to jer su bolidi toliko kompleksni da ja ne mogu dati detaljnije informacije.”

Nakon velike medijske bure i javnog, pa i tajnog dopisivanja na relaciji FIA – Mercedes/Williams/Racing Point/Red Bull/AlphaTauri/McLaren/Renault – sve je prilično utihnulo, a Motorsport i Autosport portali su sramežljivo prenijeli vijest da je Mercedes odustao od cijelog slučaja.

Mišljenje autora:

FIA-i se vjeruje samo kad donosi odluke u skladu s mišljenjem navijača kojeg se pita vjeruje li FIA-i.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  slažem se s mišljenjem autora. on point. :)  3

  0
 2. Mclaren AlkY Donator Prikaži

  Ocekivana i korektna izjava.
  Nista drugo nije ni mogao reci , sta god on ustvari mislio o FIA-i :D  1

  0