Nova pravila tek 2018. godine?

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nova pravila tek 2018. godine?

Marko Rakić

FIA

Auto Motor und Sport prenosi kako bi promjene tehničkog pravilnika zakazane za 2017. mogle biti premještenje, najvjerojatnije za godinu poslije. Naravno, ne trebate biti genijalac kako bi uvidjeli da je glavna kočnica za nova pravila Mercedes, koji trenutno ima najbolji motor te vlada F1 scenom sa super dominantnim bolidom. Ni Mercedesova “sluga”, Williams, nije za promjene, s obzirom da su od 2014. do danas skupili tri puta više bodova (2010. – 2013. 155 bodova, 2014. – polovica 2015. 471 bod) nego u V8 eri od početka novog bodovanja.

Cilj novih promjena je ubrzati bolide i vratiti stari sjaj Formule 1. AMuS-ov dopisnik Michael Schmidt misli kako bi trebalo detaljnije razmotriti promjene koje će se uvesti u sport za dvije sezone. Ovo će svakako biti tema za razgovor na sljedećem sastanku tehničkih direktora momčadi, koji će se održati 18. kolovoza, a jedna od opcija je odgoda za 2018.

“Vrlo je ambiciozno u veljači 2016. potvrditi nova pravila koja ćemo upotrijebiti za 2017. Nemamo mnogo vremena”, kaže Williamsov Pat Symonds.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar