21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Trident potvrdio Nissanyja, kompletiran F2 grid

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Trident potvrdio Nissanyja, kompletiran F2 grid

Luka Kolak

Izraelski vozač Roy Nissany pravit će društvo Marinu Satu u Tridentu u nadolazećoj F2 sezoni.

Nissany se vraća u F2 nakon godine dana stanke, a za Trident je odradio poslijesezonsko testiranje u Abu Dhabiju. Prije ponovnog dolaska u F2, Izraelac je bio povezivan s Williamsom što je potvrđeno od strane momčadi kada su ga angažirali kao testnog vozača. Nissany će dobiti priliku na tri prva treninga u F1 te priliku na testiranjima kao rookie.

“Iznimno sam sretan što dolazim u Trident. Stvarno sam uživao radeći s momčadi u Abu Dhabiju te tih nekoliko dana u tvornici.”

“To je sjajna prilika za mene, jer se Trident pokazao kao sjajna pozicija za mlade vozače te ću iskoristiti sve mogućnosti i prilike koje mi se nude, isto tako radeći najbolji posao mogući za momčad.,” rekao je Nissany.

Ovom potvrdom, kompletiran je grid za predstojeću F2 sezonu koja starta na VN Bahreina.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9501 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Kolak
Pulsmedia autor
340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F2 2020.#Formula 2

Komentiraj