F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Marino Sato potvrđen za Trident

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

20-godišnji Japanac Marino Sato vozit će svoju prvu punu sezonu u Formuli 2 za talijansku momčad Trident.

Sato je prošle godine dominantno osvojio naslov u Euroformuli Open, a u F2 je debitirao krajem sezone, vozeći za Campos na posljednja tri trkaća vikenda.

Ove sezone vozit će za Trident, momčad koja je od preimenovanja kategorije u F2 2017. godine svaku sezonu završila na posljednjem mjestu.

“Sretan sam što se pridružujem talijanskoj momčadi u Formuli 2 za sezonu 2020.”, rekao je Sato.

“Zaista cijenim sve koji su sudjelovali u omogućavanju ovoga. Znači mi puno utrkivati se ovdje, naravno i za budućnost, stoga jedva čekam krenuti.”

Ime njegovog momčadskog kolege sada je jedino nepoznato na gridu za iduću sezonu, no to bi prema svim naznakama trebao biti Williamsov testni vozač Roy Nissany.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
691 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

    Ove sezone vozit će za Trident,…….. momčad koja je od preimenovanja kategorije u F2 2017. godine svaku sezonu završila na posljednjem mjestu.

    Ova momčad je onda kao Minardi nekada…… u F1.    3

    1